28 / 03 / 2024

Kentsel Dönüşüm Projesi Hürriyet Mahallesi

Kentsel Dönüşüm Projesi Hürriyet Mahallesi

Bağcılar ilçesi artık yeşil parkı, bahçeleri prestij yolları ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenen yollarıyla da ayrıca dikkat çekiyor. Hürriyet Mahallesi'nin yolları Bağcılar Belediyesi tarafından yenileniyor...

Ataşehir Belediyesi'nden Emekevler Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

İstanbul Ataşehir Belediyesi, Emekevler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son başvuru tarihinin 30 Haziran 2015 olduğunu açıkladı. Ataşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşümle ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle :

Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 108 hektarlık ilk etabının imar planları onaylandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan planlarının müjdesini AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican verdi.

Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Kepezaltı ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine tek kuruş ödemeden daire sahibi olma imkanı sunan Kentsel Dönüşüm Projesi Bakanlar Kurulu’nun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylandı.

Ankara Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi 2017'de teslim edilecek!

Çarpık kentleşmenin önüne geçmek isteyen Keçiören Belediyesi’nce başlatılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, toplamda bin 600 konutla ilçenin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkam Melih Gökçek. Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 1056 konutun kura çekim törenine katıldı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekilişi bugün yapılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 1056 konutun kura çekim törenine katılacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekilişi bugün!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 1056 konutun kura çekim törenine katılacak...

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’nde değer artışı vatandaşa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage’ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İnder öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi başladı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği 'Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi', İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin öncülüğünde uygulanacak.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi detayları

Çevre Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile kat karşılığı konut inşası modeline daha nitelikli alternatif yöntemler kat sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi ile ne değişecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage’ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İnder öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile konut inşası modeline daha hızlı yöntemler kat sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi", İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) öncülüğünde uygulanacak.

Kentsel Dönüşüm Projesi Hürriyet Mahallesi Haberi

Kentsel Dönüşüm Projesi Hürriyet Mahallesi

Bilgi Evi'nin üzerinde bulunduğu Hürriyet Mahallesi'nin yolları Bağcılar Belediyesi tarafından yenileniyor. 


Bakırköy'den ayrılarak ilçe statüsü kazandığı 1992 yılında yetersiz alt yapısı, plansız gelişimi ve kalabalık nüfusu ile büyük bir köyü andıran Bağcılar ilçesi artık yeşil parkı, bahçeleri prestij yolları ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenen yollarıyla da ayrıca dikkat çekiyor. 


Kurucu Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık ın mücadelesi sonucu kapatılan Evren Mahallesi'ndeki İÇDAŞ ve ORPAŞ demir çelik fabrikaları ile mandıraların yerine planlı yerleşim alanlar her türlü önemli toplantıya ev sahipliği yapan Halk Sarayı inşa edildi. 


Bağcılarda hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında had safhaya gelmiş otopark sıkıntısı ve oyun alanı yetersizliği nedeniyle daracık sokağa hapsolmuş çocuklar için her türlü sosyal donatıların yer aldığı yaşam alanları inşa ediliyor. 


Sokaklar yenileniyor Hayata geçirilen önemli projelerden olan...