29 / 03 / 2024

kentsel dönüşüm yardım başvurusu

kentsel dönüşüm yardım başvurusu

Taşınmazı riskli ilan edilmiş ve kentsel dönüşüm kapsamında alınmış mülk sahiplerine devlet bazı finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardım başvurusu nasıl yapılır?

2019 Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler!

Riskli binalarda oturanlar 18 ay boyunca kira yardımı alabiliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler neler? 

2019 Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, riskli yapılarda oturanlar 18 ay kira yardımından faydalanabiliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. İzmir'de 2019 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli şartlar neler?

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, riskli yapılarda oturanlara 18 ay kira yardımı veriliyor. En düşük kira yardımı 715 TL iken en yüksek kira yardımı tutarı bin 150 TL. Peki kira yardımı alabilmek için gerekli şartlar neler? 

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Geçtiğimiz yıl İzmir için 960 TL olan kentsel dönüşüm kira yardım bedeli 2019'da 1.150 TL oldu. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili merak edilenler...

5 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı 2019!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında sunulan finansal destekler arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki kira yardımı almak için ne yapmak gerekiyor. İşte 5 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı 2019...

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli belgeler neler?

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, riskli yapılarda oturanlara 18 ay kira en düşük 715 TL olmak üzere kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli belgeler neler?

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2019?

Kentsel dönüşüm 2019 kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, riskli yapılarda oturanlara 18 ay kira yardımı veriliyor. 2019 yılı için ise en düşük kira yardımı tutarı 715 TL, en yüksek ise bin 150 TL veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımına yüzde 20 zam!

Kentsel dönüşüm, son günlerde oldukça hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde kira yardımlarına da yaklaşık yüzde 20 zam yapıldı.

kentsel dönüşüm yardım başvurusu Haberi

kentsel dönüşüm yardım başvurusu

Kentsel dönüşüm kira yardım başvurusu nasıl yapılır?

Taşınmazı riskli ilan edilmiş ve kentsel dönüşüm kapsamında alınmış mülk sahiplerine devlet bazı finansal desteklerde bulunuyor. Bu desteklerin başında kira yardımı geliyor.


Bakanlık Lisanslı kuruluşça hazırlanmış Raporu Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra Binanızdaki mülk sahipleri kentsel dönüşüm kira yardımından faydalanabiliyor. Riski yapılardaki kiracılar geri ödemesiz taşınmaz yardımı alabiliyor. 


Anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılar ile uygulama alanı dışındaki riskli yapıların maliklerine tahliye tarihinden itibaren konut ve işyerlerinin teslim tarihine veya ilgili kurumca belirlenecek tarihe kadar, mümkün olması hâlinde geçici konut veya işyeri tahsisi, mümkün olmaması hâlinde ise, Bakanlıkça kararlaştırılacak aylık kira yardımı yapılıyor. 


Kentsel dönüşüm kira yardım başvurusu...

Uygulama alanında, riskli alan veya rezerv alanı belirlenmesine ilişkin karar ve tapu belgesine istinaden ilgili kuruma,


Uygulama alanı dışındaki riskli...