26 / 04 / 2024

kentsel hizmetler ev satışı

kentsel hizmetler ev satışı

Konut pazarında yaşanan arz fazlasına çözüm bulundu. Ömer Faruk Çelik başkanlığındaki ‘Kent’Sell şirketi, İstanbul pazarındaki arz fazlasını toplayacak. Havuzda biriken konutlar avantajlı alım koşulları ile yerli ve yabancı müşterilere sunulacak...

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL destek! 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan barınma desteğinin detayları netleşti bu kapsamda Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL'ye yakın destek sağlanacak. İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı prefabrik ev alana 150 bin TL destek verecek! İşte başvuru şartları...

Kahramanmaraş merkezli depremden sonra vatandaşlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan prefabrik ev desteğinin detaylarını araştırıyor. Peki, prefabrik ev desteğinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi? Ev kiradaysa yardımı kim alır?

Kentsel dönüşümde riskli yapıda ikamet eden kimseler kira yardımı alabiliyor. Peki, kiradaki ev için kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi?

Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?

Kentsel dönüşüm süreci başlamış bir yapıdan ev satın almak ya da satmak isteyenler "Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte yanıtı...

Fikirtepe kentsel dönüşüm projelerinde ev tahsisleri başladı!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde kendilerine ev tahsisi yapılan 83 yaşındaki Nafiye ile kızı Leman Yavuz, yeni evleri için yaşadığı mutluluğunu dile getirdi. 

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayram tarafından kuruldu.

Kentsel Hizmetler, yeni projelerle büyüyor!

1997 yılında Sinpaş sitelerini yönetmek üzere iştirak olarak kurulan Kentsel Hizmetler, yeni projeleri bünyesine katarak cirosunu artırmayı hedefliyor.

Kentsel dönüşümde ev sahipleri para öder mi?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli olarak belirlenen taşınmaz mallar yıkılarak yerine yeni yönetmeliklere uygun binalar inşa edilebiliyor. Peki, kentsel dönüşümde ev sahipleri para öder mi?

Murat Çiftçi: Dar gelirlilerin kentsel dönüşümle ev alması zorlaştı!

Türkiye’nin gündeminde başta olan kentsel dönüşümle özellikle İstanbul'un çehresinin değişmesi bekleniyor. Birevim, sunduğunu ödeme seçenekleriyle vatandaşların ev sahibi olmalarına destek olmaya devam ediyor.

kentsel hizmetler ev satışı Haberi

kentsel hizmetler ev satışı


KONUT pazarında yaşanan arz fazlasına çözüm bulundu. Ömer Faruk Çelik başkanlığındaki ‘Kent’Sell şirketi, İstanbul pazarındaki arz fazlasını toplayacak. Havuzda biriken konutlar avantajlı alım koşulları ile yerli ve yabancı konut müşterilerine sunulacak. EYG Grup Türkiye’de ilk kez kurulacak gayrimenkul fonunu da temmuzda devreye sokacak.


SİNPAŞ Holding’teki 25 yıllık görevinden sonra aile şirketinden ayrılarak 2014 yılı başında kendi şirketi EYG Gayrimenkul Geliştirme’yi kuran Ömer Faruk Çelik, ‘İnşaat sektöründe ezber bozuluyor’ diyerek yeni bir satış sistemi geliştirdi. Özellikle İstanbul’daki inşaat sektöründe arz-talep dengesinin bozulduğu söyleyen Çelik, “Eskiden projeye başlamadan tüm evler satılırdı ama artık böyle bir talep yok. İstanbul’da yılda ortalama 24 bin arz fazlası oluşuyor. İstanbul’da yaklaşık 200 konut projesi bulurken bunların yüzde 10’luk kısmı şirketlerin elinde kalıyor. Biz bu piyasanın yüzde...