27 / 04 / 2024

kentsel tasarım ödülü

kentsel tasarım ödülü

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden olan Ağaoğlu My World Europe'a uluslararası ödül geldi. Standard International'ın Kentsel Tasarım Ödülü, şirketin Dünya Başkanı David Hamili tarafından verildi.

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe'ye yılın tasarımı ödülü! İşte arabanın 9 Haziran fiyat listesi

BMW'nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, "Türkiye’de Yılın Otomobili" yarışmasında bu yıl ikinci defa verilen "Yılın Tasarımı" ödülünü kazandı. İşte BMW 420i Gran Coupe'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

5 soruda kentsel tasarım projesi!

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun ve Uygulama Yönetmeliğinde belirlenen uygulama alanlarında hazırlanan kentsel tasarım projeleriyle ilgili merak edilenler sizler için araştırıldı...

Bartın Belediyesi'ne kentsel tasarım ödülü!

Bartın Belediyesi Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Evora İzmir'e En İyi Mimari Tasarım ödülü!

‘İzmir’e yakışan, İzmir kadar güzel bir proje’ sloganıyla inşa edilen Evora İzmir projesi SOTCA organizasyonunda, ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülüne layık görüldü.

Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Van'da DAP, DAKA ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi...

Mimar Cüneyt Darı'ya Uluslararası A' Tasarım Ödülü!

Türk mimar Cüneyt Darı, İtalya'da düzenlenen Uluslararası A' Tasarım Yarışması'nda  "Selectum Dreams Hotel" projesi ile ödül aldı.

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

İki Design Group imzasını taşıyan Bayramoğlu projesi karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.

İşte Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması'nın sonuçları!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. 123 projenin değerlendirildiği yarışmada 35 eser ödül aldı.

kentsel tasarım ödülü Haberi

kentsel tasarım ödülü

Ağaoğlu Şirketler Grubu adına ödülü alan Projeler Koordinatörü Murad Acar, ödülü kabul ederken, "Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşmayla geliştirdiğimiz My World Europe projesi 3 bin 50 konuttan oluşuyor. İlk kentsel dönüşüm projelerinden biri olan My World Europe gecekondu önleme bölgesinde hayata geçirilmiştir. Projenin tasarımı bünyemizdeki mimari grup tarafından gerçekleştirildi"...