18 / 04 / 2024

Kepez 2017 kentsel dönüşüm

Kepez 2017 kentsel dönüşüm

Kepez Belediyesi, tapu tahsisi ve kat artışı ile gecekondulardan modern konutlara dönüşümünü sağladığı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin cehresini, temel belediyecilik hizmetleriyle değiştirmeyi hedefliyor.

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı krizi! 

Antalya'nın Kepez ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri kendilerine 5 aydır kira yardımı yapılmadığını dile getirdi. 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 26 Mart'ta!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 26 Mart'ta ihale edilecek..

Antalya Kepez Santral’de tapu heyecanı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm ve çevreci projesi olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu dağıtımları başlıyor.

Murat Kurum’dan Kepez-Santral dönüşüm projesine tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ne tam not verdi.

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 8 Kasım'da!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 8 Kasım'da ihale edilecek..

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz ilerliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresini değiştiriyor.

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kepez 2017 kentsel dönüşüm Haberi

Kepez 2017 kentsel dönüşüm

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle sakinlerini, kaliteli, konforlu konutlarla, sosyal yaşam alanlarıyla buluşturacak çalışmaları ve çözümleri göreve geldiği 2009’da başlatmıştı. İlk olarak gecekonduda oturan hak sahiplerinin tapu sorunu çözüldü. Daha sonra gecekonduların yerine imara uygun konutların yapılmasını hızlandırmak için kat artışı getiren imar düzenlemesi yapıldı. Konut yatırımını cazip hale getirmek için de bölgede imarlı yollar hızlı bir şekilde açıldı, Kepez Devlet Hastanesi, çok amaçlı spor salonu gibi kamu yatırımları inşa edildi.


Tercih edilen mahalle oldu

Kepez Belediyesi, yollarını kaliteli ve konforlu hale getirdiği mahallenin sosyal donatı alanı ihtiyacını da yeni parklarla karşılıyor. Çok amaçlı spor salonunun hizmete girdiği Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne semt spor sahası da inşa edilecek. Mahallede, yaşanılan değişim ve dönüşüm sonrasında modern konutları, konforlu yolları, yeşil alanlarıyla...