28 / 03 / 2024

kepez açık yüzme havuzu

kepez açık yüzme havuzu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, deniz olmayan Kepez’de, mahallelere yapacakları açık yüzme havuzları ile yüzme sporunu geniş halk kitleleriyle buluşturacaklarını söyledi.

Kepez açık yüzme havuzunun temeli 3 eylül'de atılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 70 yeni projesinden biri olan açık yüzme havuzunun temeli perşembe günü atılıyor.

Kepez açık yüzme havuzunun temeli Perşembe günü atılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 70 yeni projesinden biri olan açık yüzme havuzunun temeli perşembe günü atılıyor. İlçenin spor ve sosyal yaşamına önemli ölçüde katkı koyması hedefiyle yapılan tesis, tüm Antalya’ya örnek olacak.

Antalya Kepez'de 7 yeni projenin inşaatı başlıyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ikinci döneminin birinci yılında seçim vaadi olan 70 proje arasında yer alan 7 kalıcı eserin inşasını başlatıyor..

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Hazine iki ihaleyle borcuna 13,5 milyar daha ekledi! Açık yüzde 200 arttı

Nisanda bütçe açığındaki artış, geçen yıla göre yaklaşık yüzde 200 arttı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği iki ihalede 13 milyar 598,5 milyon lira borçlanmaya gitti.

İBB'den yaz önlemleri: Kıyı kanununa aykırı yapı inşa edilemeyecek!

İstanbul Valiliği, vatandaşların sağlıklı ve güvenli şartlarda yüzme ihtiyaçlarının sağlanması için alınan önlemler kapsamında kıyı kanununa aykırı yapı inşa edilemeyeceğini belirtti...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Silivri Alipaşa Köyü imar planı askıya çıktı!

Silivi İlçesi Alipaşa Köyü Mevkii 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması bugün askıya çıkarıldı...

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Silivri Alipaşa Köyü Mevkii imar planı değişikliği askıda!

Silivri İlçesi, Alipaşa Köyü Mevkiinde işletilen Silivri Yer Altı Doğal Gaz İletim/Dağıtım Tesislerine İlişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Boğaz’a kıyısı olan ilçeler için düzenleme reddedildi!

CHP’li Meclis üyesi Hüseyin Sağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde ''Boğaz’a kıyısı olan ilçelerle ilgili düzenleme yapalım. Kot oyunu ile rant sağlamayalım” dedi. Teklif, İBB tarafından reddedildi.

Denizli Karahasanlı ve Dokuzkavaklar'a kapalı yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar'ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

kepez açık yüzme havuzu Haberi

kepez açık yüzme havuzu

Kepez Belediyesi’nin, Fabrikalar Mahallesi’nde yapımını başlattığı ve karkası tamamlanan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisinin inşasında yüzde 45 seviyelerine gelindi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ihale bedeli 2 milyon 77 bin lira olan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin devam eden inşasında incelemelerde bulundu. Yetkililerden tesisin yapımıyla ilgili bilgi alan Tütüncü, ‘’Kepez’de yüzme bilmeyen kimse kalmasın. Kepez’in denizi yok ama bu tip tesislerle birlikte yüzme sporunu halkımızın gündemine alalım, halkımızın rahatlıkla yüzebileceği tesislerde yüzme sporu ile meşgul olmalarını sağlayalım. Böylece yüzme sporu ile birlikte onları sağlıklı bir yaşama taşıyalım arzusundayız. Bu anlamda çok önemli tesisleri hayata geçirdik. Tam olimpik kapalı yüzme havuzunu Antalya’da ilk kez Kepez Belediyesi tarafından inşa edildi. Bu çok büyük bir başarıydı. Şimdi yüzme sporunu mahallelere,...