25 / 04 / 2024

kepez  Aile Yaşam Merkezi

kepez  Aile Yaşam Merkezi

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Antalya Kepez'e ASM müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.

Etimesgut Belediyesi Ahi Elvan Yaşam Merkezini kiraya veriyor!

Etimesgut Belediyesi, Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim ve Merkezi ile çok amaçlı salonu kiraya veriyor..

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde hayata geçirilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı. Merkezin içinde düğün salonu ile eğitim salonları yer alacak.

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Ankara Yahyalar Aile Yaşam Merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’ni başkentli vatandaşların hizmetine açtı.

Tekirdağ Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Zülfikar Ağa Parkı'nın yer aldığı alana inşa edilecek Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapılacak. İhale, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Hayatpark İstanbul'da yaşam başladı! Son 30 daire!

Son 30 dairenin kaldığı Hayatpark İstanbul projesinde yaşam başladı. 2+1, 3+1 aile konseptine sahip projede, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, 24 saat güvenlik gibi sosyal donatılar mevcut. 390 bin lira başlangıç fiyatına sahip projede 70 daire, sahiplerine teslim edildi.

Ankara Etimesgut'a 2 yeni yaşam merkezi!

Ankara Etimesgut'un Ahimesut ile Elvan mahalleleri yeni yaşam merkezlerine kavuşuyor. Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

kepez  Aile Yaşam Merkezi Haberi

kepez  Aile Yaşam Merkezi

Tıp Merkezi ile binlerce hemşehrisine sağlık hizmeti sunan Antalya Kepez Belediyesi, mahallelere kazandırdığı ASM binalarıyla da doktoru ve sağlık hizmetini vatandaşın ayağına götürüyor. İlçenin kırsal yerleşim yerlerinin ASM talebi de aile yaşam merkezi (AYM) projesiyle karşılanıyor. Kepez Belediyesi tarafından ilçe merkezinden uzakta yer alıyor. Duacı ile Gaziler mahallelerine, sosyal belediyecilik hizmetlerinin götürülebilmesi amacıyla AYM inşa etti. Yapımı tamamlanan bu tesislerin mimari projesinde ASM olarak yapılan kısımlar da bulunuyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kepez Belediyesi, bu ASM'leri protokole göre Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'ne veriyor. Bu tahsis için de Kepez Belediye ile Antalya İl Sağlık Müdürlüğü arasında geçtiğimiz aylarda protokole imza atılmıştı. Kepez Belediye Meclisi'nin onayladığı protokol kapsamında Gaziler AYM'nin ASM olarak planlanan kısmının kullanım hakkı, İl Sağlık Müdürlüğü'ne verilmişti.