20 / 04 / 2024

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi üyelerinin beklediği kamyon garajı yapımı için gerekli adımların tamamlanmak üzere olduğunu müjdeledi.

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi'ne yapılacak projeler!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Akdeniz Sanayi Sitesi'ne, lise, polis merkezi, vergi ve imar müjdesi verdi. Tütüncü, 2 bin 500 dükkanın olduğu Akdeniz Sanayi Sitesi'ne yatırım yapıyor.

Konfoterm Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfoterm Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Akdeniz tarafından kuruldu.

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Shc Nakliyat İnşaat Hafriyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shc Nakliyat İnşaat Hafriyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akdeniz tarafından kuruldu.

Herkes bu haberi bekliyordu! 15 bin maaşla çalışacak personel aranıyor!

Antalya’nın istihdam merkezlerinden biri olan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 15 bin maaşla eleman aranıyor. İşte detaylar!

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kağıthane’de  Hasan Akdeniz tarafından kuruldu.

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL Celal Akdeniz, Hasan Demir ve Ümit Ünal ortaklığında kuruldu.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

MGB Turizm Organizasyon Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

MGB Turizm Organizasyon Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Mersin Uluslararası Limanı'nın yanı sıra Serbest Bölge, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve kent çarşısı bulunan Akdeniz ilçesi, kentsel dönüşümle modern yapılara kavuşmak için gün sayıyor.

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi Haberi

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi esnafıyla biraraya geldi. Tütüncü, hem kamyon garajının, hem de batı çevre yolunun sanayi bölgesine değer katacağını vurguladı. Sanayi bölgesindeki kamyon garajının 1997 yılında kaldırılıp üzerine okul getirildiğini hatırlatan Tütüncü, sanayi sitesinin açtığı davanın neticesiz kaldığını söyledi. Okulu imar planından kaldırılamayacağını vurgulayan Tütüncü, çözüm olarak, yer değiştirme olabileceğini söyledi.

ÇÖZÜM YER DEĞİŞTİRMEYLE

Sitenin yanındaki Ünsal mahallesinin plansız bölümünün imarını yaparken çözümü getirdiklerini anlatan Tütüncü, “Buradaki araziye eşdeğer bir hizmet alanı koyuyoruz. O planlamayı kesinleştirince elimizde, Ünsal mahallesinde hizmet alanı olarak okul ve yeşil alan kalıyor. Hemen yerlerini değiştirtebiliyoruz. Sanayinin yıllardır beklediği bu problemi çözmüş oluyoruz” dedi.

MESLEK LİSESİ TAMAMLANDI

Endüstri meslek lisesi inşaatının tamamlandığını da belirten Tütüncü, “Endüstri meslek lisemiz hizmete girecek, inşaatı bitti. Verdiğimiz sözleri...