28 / 03 / 2024

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü

Antalya Kepez Belediyesi'nin Yeni Emek Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin imar planı ve parselasyon süreçlerinde sona gelindi. Hak sahiplerine tapuları dağıtılmaya başladı.

Kepez sağlık merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Başkan Hakan Tütüncü, hizmet binasının arka bahçesinde kaldırılan atölyelerin yerine inşa edilen tesiste, devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Tütüncü, yüklenici firma yetkililerinden sağlık merkezinin inşası hakkında bilgi aldı.

Kepez'e 7 yılda 44 yeni okul yapıldı!

Hayata geçirdiği çok sayıda proje ile dikkatleri üzerinde toplayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü: "Sağlık ve eğitim başta olmak üzere önümüzdeki süreçte çok daha güzel projeler göreceğiz" dedi.

Hakan Tütüncü: Gayrimenkuller 6 kat değerlenecek!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: " Sanayi sitemiz, emniyet müdürlüğümüz, belediyemiz ele ele verelim ve polis merkezini sanayiye kazandıralım " şeklinde ifadelerde bulundu.

Kepez Avni Tolunay ve Duraliler için modern imar planı hazırlanıyor!

Başkan Hakan Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahalleleri için Avrupai tarzda, modern bir imar planı hazırladıklarını söyledi. Tütüncü, imar planının uygulanmasıyla bölgenin, Antalya’nın en güzel yerleşim yeri haline geleceğini belirtti.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi!

Kepez belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis'te oybirliği ile kabul edilen imar planı revizyonu ile Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi.

Kepez'e hasta konuk evi geliyor!

Meclis gündeminin 9. maddesi ile ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,' "Önce ki konuk evimiz 32 yataklı idi. Yeni yapılacak olan konuk evimizin 132 yataklı olmasını hedefliyoruz. " dedi.

Hakan Tütüncü: Pil Fabrikası'na kimse göz dikemeyecek!

Kepez Belediyesi’nin Şubat ayı meclisinde gazetecilerin Pil Fabrikası ile ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Hakan Tütüncü; “Orası kesinlikle ve kesinlikle park alanı olacak ve biz hayatta ve ayakta olduğumuz sürece oraya kimse göz dikemeyecek” dedi.

Kepez Park Orman projesi devam ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 Aralık’ta temeli atılan ve kente yaşayanları doğa, macera ve sporla buluşturacak olan Kepez Park Orman projesinin devam eden çalışmaları inceledi.

Hakan Tütüncü: İskan ve ruhsatla ilgili sorunlar çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iskan ve ruhsatla ilgili problemlerini çözdüğü, kat artışı talebini karşıladığı inşaat malzemecileri sitesi esnafının, yeni yer isteğinin karşılanması için de gereken desteği sağlayacağını ifade etti.

Antalya Kepez'e açık yüzme havuzları geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, deniz olmayan Kepez’de, mahallelere yapacakları açık yüzme havuzları ile yüzme sporunu geniş halk kitleleriyle buluşturacaklarını söyledi.

Kepez Belediyesi bütçesinin yüzde 50'sini yatırıma ayırdı!

Kepez Belediyesi’nin, Ekim ayı olağan meclis toplantısının devam oturumunda, 2016 yılı gelir ve gider bütçesinin 235 milyon 250 bin lira olması oy birliği ile kabul edildi.

Kepez'e iki yatırım daha geliyor!

Kepez Belediyesi, bu yıl içerisinde yapımlarını başlattığı merkez camii, şefkat ve huzur evi ile semt spor sahası yatırımlarından sonra ilçeye iki önemli proje daha kazandırıyor.

Antalya Kepez'e bilim merkezi yapılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası’nda açacağı bilim merkezi öncesinde fikir alışverişi sağlamak adına Bursa, Eskişehir ve Kocaeli’ndeki bilim merkezlerini inceledi.

Kepez Akdeniz Sanayi Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Başkan Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’ne sözünü verdiği 24 derslikli ve 2 atölyeli Akdeniz Sanayi Mesleki ve Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nin, temelinin Çarşamba günü atılacağını açıkladı.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Haberi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü

Kepez Belediyesinin, halkla birlikte Yeni Emek Mahallesi’nin orta kısmında gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesinin imar planı ve parselasyon süreçleri tamamlandı. Yapılan referandumda yüzde 90 evet oyu ile halkın onayladığı kentsel dönüşümünde şimdi hak sahipleri tapularına kavuşuyor.


Kepez’de evde tapu dönemi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yeni Emek’teki kentsel dönüşümde yeni bir dönemi de başlattı. Başkan Tütüncü, ‘evde tapu dönemi’ sloganıyla Yeni Emek’te, projenin uygulanacağı bölgedeki evleri ziyaret ederek, hak sahiplerine tapularını veriyor.


Tütüncü, Yeni Emek’te yepyeni bir yaşamı başlatacak olan projenin ilk tapu belgelerini Muhammet-Ayşe Dudu Vural ile Mustafa-Fatma Altun çiftlerine takdim etti.


Yeni Emek Mahallesi’nde 1 yıla aşkın süre sürdürdükleri kentsel dönüşüm çalışmasında önemli bir noktaya geldiklerini kaydeden Başkan Tütüncü, “Vatandaşlarımızı, eskimiş depreme uygun olmayan, sağlık koşulları bakımından yetersiz olan konutlardan yine vatandaşlarımızın...