18 / 04 / 2024

kepez belediyesi sinema yatırımı

kepez belediyesi sinema yatırımı

Antalya'nın ilkleri olan tam olimpik yüzme havuzu ve Masal Parkı'nın olduğu Kepezpark Varsak Kompleksi'ne yapıldı. 4 salondan oluşan tesis, Varsak bölgesinin sosyal etkinlik ihtiyacına da cevap verecek.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verildi. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadelede belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacaklarını açıkladı.

Kepez Belediyesi'nden 350 milyon TL'lik yatırım bütçesi!

Kepez Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Kepez Belediyesi'nin 2019 yılı tahmini bütçesi 350 milyon TL oldu. 

Kepez Belediyesi'nden 41.5 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından 4 mahallede bulunan 26 gayrimenkul satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkullerin satılması halinde  41 milyon 522 bin TL gelir elde edilecek.

Kepez Belediyesi'nden 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kepez Belediyesi, Demirel (Varsak) ve Sinan (Koyunlar) Mahallelerinde yer alan 5 ticari alan imarlı arsayı ihale ile satıyor...

Kepez Parkorman'da 10 yıllığına kiralık tesis ihalesi 4 Eylül'de!

Antalya Kepez Belediyesi, Kepez Parkorman Meşe Kapısı içerisinde bulunan tesisleri 10 yıllığına kiraya veriyor..

Kepez'de Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne inşa edilecek Yeni Cami’nin temeli atıldı. Yeni Cami temel atma törenine Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

Kepez Belediyesi'nden 31.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Mülkiyeti Antalya Kepez Belediye Başkanlığı'na ait olan 8 adet gayrimenkul toplamda 31 milyon 806 bin 100 TL bedel ile satışa sunuluyor. 

Kepez kentsel dönüşüm projesi ihalesi 29 Mayıs'ta!

Kepez Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işi ihale ediliyor..

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

kepez belediyesi sinema yatırımı Haberi

kepez belediyesi sinema yatırımı

KEPEZ Belediyesi'nin, Kepez Park Varsak Kompleksi içerisinde yapımını tamamladığı sinema salonu, 17 Mayıs'ta hizmete giriyor.


Belediye sinema salonu, Antalya'nın ilkleri olan tam olimpik yüzme havuzu ve Masal Parkı'nın olduğu Kepezpark Varsak Kompleksi'ne yapıldı. 4 salondan oluşan tesis, Varsak bölgesinin sosyal etkinlik ihtiyacına da cevap verecek. Bölge sakinleri vizyondaki filmleri uzak yerlerde değil, yürüyüş mesafesindeki sinema salonunda izleyebilecek. 


Toplamda 280 koltuk kapasitesi olan sinema salonu, renkli koltukları ve modern çizgilerdeki tefrişatıyla dikkat çekiyor. Maliyeti 1 milyon 500 lira olan tesiste, ikisi 90 koltuklu, ikisi de 50 koltuklu olmak üzere 4 salon bulunuyor. Salonlar, belirli yaş gruplarına eğitim amaçlı filmlerin izlettirilebileceği ve çeşitli sunumların yapılabileceği şekilde tasarlandı. Kamera yardımıyla bir salonda yapılacak seminer, diğer salonlarda da canlı...