25 / 04 / 2024

Kepez dönüşüm projesi

Kepez dönüşüm projesi

8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 23 kule vinç ile 2 bin personel çalışıyor.

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Kepez Dönüşüm Projesi 8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor!

8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 23 kule vinç ile 2 bin personel çalışıyor.

Kepez Santral Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez- Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir adım atıldı. Proje kapsamında hak sahiplerine verilecek konutların bina duvarları örülmeye başladı.

Kepez kentsel dönüşüm projesi ihalesi 29 Mayıs'ta!

Kepez Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işi ihale ediliyor..

Kepez Santral Dönüşüm Projesi'nin ihalesi Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Kepez-Santral’de bugüne kadar 2 bin 500 evin yıkımı tamamlandı. Büyük bir hızla devam eden proje Şubat ayı içinde ihale edilecek ve 24 ay içinde hak sahiplerine daireleri teslim edilecek.

Kepez ve Santral Mahalleri Dönüşüm Projesi hızla ilerliyor!

Kepez ve Santral Mahalleleri'nde ilk imzalar atıldı. Projeye ilk kazmanın 30 Haziran'da vurulacağı müjdelendi Kepez ve Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi' tüm hızı ile ilerliyor.

Kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Şehirdeki riskli binaların yıkılıp yeniden inşa edilmesini amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kırsal dönüşüm projesi geliştiriliyor. Peki, kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Projesi bugün açılıyor!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle açılacak.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Nevşehir Kalesi Dönüşüm Projesi'nde 754 konutun yapımı devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi hakkında her şey!

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

Kepez dönüşüm projesi Haberi

Kepez dönüşüm projesi

Posta gazetesi yazarı Oral Çalışlar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile bir araya geldi. İşte Oral Çalışlar'ın konuyla ilgili o yazısı...

Başkan Menderes Türel piyanonun başında, Metin Şentürk söylüyor. seven insanların şehri. Tiyatrolarıyla, sinemalarıyla, kültürel zenginliğiyle dikkat çekiyor... Yürüyüş yolları, güneşi ve kumsallarıyla insanı cezbediyor. Balıkçı lokantaları, meyhaneleri, Kaleiçi’ndeki tarihi yapıları dolup taşıyor...

O akşam sloganı patlatıyorum: “Her yer Antalya olsun...”

BELEDİYE VE SUR YAPI İŞBİRLİĞİ

Antalya’da beni en çok Kepez’deki kentsel dönüşüm projesi etkiledi. Sur Yapı’nın üstlendiği bu projeyi ziyaret ettiğimizde 23 kule vinç ile 2 bin personel arı gibi çalışıyordu. Kaba inşaat bitmişti.

Projenin ilk etabında 5 bin 47’si hak sahibine ait 6 bin 417 konut inşa edilmişti. 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde 19 bin konutun yer alacağı proje...