26 / 04 / 2024

kepez Gülveren kentsel dönüşüm

kepez Gülveren kentsel dönüşüm

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konut inşaatı yapımı karşılığı arsa ihalesi yapıldı. İhaleyi Pınarlar İş Ortaklığı 48.5 milyon TL'ye kazandı. Pınarlar İş Ortaklığı hak sahipleri için 320 daire inşa edecek...

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm ihalesi 7 Ağustos'ta!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri için ihale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Kepez Gülveren'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde 135 gecekondunun 30 yıla yakın süren tapu sorununu çözecek olan kentsel dönüşüm projesi yapım ihalesine çıkıyor.

Kepez Gülveren'de kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Kepez'in Gülveren Mahallesi'nde bulunan gecekondularla kentsel dönüşüm ön sözleşmesi imzalanmaya başladı.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Tütüncü, Gülveren Mahallesi’ne uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin ilk ayağı olan riskli alan ilanının Resmi Gazete’de yayınlandığı müjdesini, saat 04.20’de sosyal medyadan duyurdu

Gülveren'de kentsel dönüşüm için referanduma gidilecek!

Gülveren Mahallesindeki gecekondularda yapılacak kentsel dönüşüm projesi için Nisan ayında referanduma gidileceğini aktaran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tapu istenirse tapu, dönüşüm istenirse dönüşüm yapılacağını söyledi.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Antalya Kepez'de 137 hak sahibi tapularına kavuştu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde 137 hak sahibi Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapularını teslim aldı. 

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 

kepez Gülveren kentsel dönüşüm Haberi

kepez Gülveren kentsel dönüşüm

Antalya'nın Kepez Belediyesi'nin, Gülveren Mahallesi'nde 160 gecekondunun mülkiyet sorununu çözecek olan 'Kentsel Dönüşüm Projesinde' hak sahiplerine verilecek konutların inşaat çalışması başlıyor. Bakanlar Kurulu'nun, Gülveren Mahallesi'nde 'Riskli Alan' ilan ettiği bölgede gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesinin 'inşaat yapım işi' ihalesi gerçekleştirildi. 

13 TUR SÜRDÜ

Sabah'ta yer alan habere göre; İhale, 'konut yapımı karşılığında arsa satışı' modeli şeklinde kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle yapıldı. İhaleye, 3 firma teklif sundu. 13'üncü turda ihaleye, en yüksek teklifi 48 milyon 500 TL ile Pınarlar İş Ortaklığı verdi.

320 DAİRE VAR

İhale Komisyonu Başkanı Serhat Demir, şeffaf bir ortamda güzel yarışma ile Türkiye'ye örnek olacak bir ihaleyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Demir, "Hak sahiplerine teslim edilecek konutlarla alakalı projeler ve teknik detaylar hazırlandı.  Proje tamamlandığında Antalya'mıza çok güzel konutlar kazandırmış...