26 / 04 / 2024

kepez huzur evi

kepez huzur evi

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli atıldı. Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Kepez'de anahtar teslimi muhtar evi!

Antalya Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi inşa ediyor..

Dünyanın en güzel ve en pahalı 10 evi!

Ev insanın en çok huzur bulduğu, rahat ettiği yerdir. Ancak bazı evler ihtiyacın ötesine geçmiş durumda. İşte dünyanın en güzel ve en pahalı 10 evi...

Altındağ Belediyesi'nden Gagavuzya'ya huzurevi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Gagavuzya'da yeni bir huzur evi inşa ediyor.

Kepez'de doğal sit alanında evi olanların yıkım korkusu bitiyor!

KEPEZ Düden Çayı ve Çevresi Doğal Sit Alanı'nda evleri olan vatandaşların, yıkım korkusu sona eriyor.

Çorum Osmancık'a 100 yataklı huzur evi!

Osmancık Belediyesi ilçede hayata geçireceği 100 yatak kapasiteli Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatına başladı.

Antalya Kepez'de 3. taziye evi inşa edildi!

Vatandaşların sosyal gereksinimlerine yönelik icraatlar gerçekleştiren Kepez Belediyesi, üçüncü taziye evini Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde hizmete sokacak.

Antalya Kepez'de 3. taziye evi inşa edildi!

Vatandaşların sosyal gereksinimlerine yönelik icraatlar gerçekleştiren Kepez Belediyesi, üçüncü taziye evini Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde hizmete sokacak.

Malkara Huzur Evi 5 yıldızlı otellere taş çıkaracak!

Tekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Medya Batı Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda; “Yapımı tamamlanmak üzere olan Huzur evinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Antalya Kepez Huzur Evi yıl sonunda açılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaşlılara kalıcı ve geçici barınma hizmeti verecek olan şefkat ve huzur evini yıl sonunda hizmete açacaklarını söyledi.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

kepez huzur evi Haberi

kepez huzur evi

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli atıldı. Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in, ardı ardına gerçekleşen temel atma ve açılış törenleriyle şehirleşmede çok önemli bir dönemi yaşadığını söyledi.

Çok özel bir tesisin temelini attıklarına ifade eden Başkan Tütüncü, "Kepez’in en önemli eksiklerinden birini daha gideriyor ve önemli bir sosyal...