27 / 04 / 2024

Kepez imar sorunu

Kepez imar sorunu

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Kepez'in 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bugüne kadar 40 bin tapu verdiklerini ve 40 binden fazla da tapu tahsisi yaparak, Kepez’in değerini arttırdıklarını açıkladı. 

Kepez'de imar sorunu çözülüyor!

Kepez ilçesinin Baraj, Beşkonaklılar ve Göksu mahallelerinde yaşanan emsal adaletsizliği tarihe karışıyor. İmar revizyonuyla mahallelerinin doğusunda inşaat emsal değeri 0.40’dan 0.60’a çıkarılıyor.

Hakan Tütüncü: İskan ve ruhsatla ilgili sorunlar çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iskan ve ruhsatla ilgili problemlerini çözdüğü, kat artışı talebini karşıladığı inşaat malzemecileri sitesi esnafının, yeni yer isteğinin karşılanması için de gereken desteği sağlayacağını ifade etti.

Kepez'de imar çalışmaları sürüyor!

Kepez tarihinin en büyük imar takas işleminin gerçekleştiği Fevzi Çakmak ile Kütükçü Mahallelerindeki imar revizyonu, yıllardır çözüm bekleyen mahallelileri sevindirdi.

Kepez Varsak'ta 400 hektarlık alanın imar sorunu çözülecek!

Başkan Hakan Tütüncü, Varsak bölgesinde tarım alanında kaldığı için imar haklarının kullanılamadığı 400 hektarlık alanının, imar problemini çözmek için çalışma başlattıklarını açıkladı.

Kepez Altınova'nın imar problemi tarih oluyor!

Antalya’da, 30 yıla yakın konuşulan Altınova’nın imar problemi tarih oluyor. Bölgenin 18 uygulaması tamamlanan 1. kısmında temsili olarak 15 hak sahibi düzenlenen törenle 30 yıldır bekledikleri imarlı tapularını aldılar.

Hakan Tütüncü: Kepez'de ada problemi çözülecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin doğusunda ada bazı probleminin çözümü için Ak Partili Büyükşehir Belediyesi ile nazım imar planlarında emsal artışına yönelik değişiklik yapacaklarını söyledi.

Hakan Tütüncü: Kepez'de emsal artışı ile ada problemi çözülecek!

Antalya KEPEZ Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hakan Tütüncü, Beşkonaklılar Mahallesi 'nde yapılan mitingde bölgeye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Tütücü 'Kepez'de emsal artışı ile ada problemi çözülecek' dedi.

Antalya Büyükşehir'in Kepez-Santral Yerleşim Projesi'ne ödül!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik geliştirilen özgün projelerin ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmada 9 kategoride değerlendirme yapıldı...

Kepez'de vatandaşlar yıkılan evlerini geri istediler!

Kepez İlçesi'nde, 13 yıl önce yıkılan evlerini geri isteyen mahalleli eylem yaptı Kepez İlçesi'ndeki Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan ve 2001 yılında evleri yıkılan bazı vatandaşlar, evlerinin geri verilmesini istedi.

Kepez'de imar engeli kalktı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni okulların bazılarının ise 2B problemi çözülen mahallelere yapılacağını belirtti Olağanüstü toplanan Kepez Belediye Meclisi ilçeye yeni bir okul yapılmasının önündeki imar engelini ortadan kaldırdı...

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

Kepez imar sorunu Haberi

Kepez imar sorunu

Antalya Kepez Belediyesi ilçe genelinde imar ve dönüşüm çalışmalarına devam ediyor. İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü konuşmasında; Kepez’in Karşıyaka mahallesindeki imar sorunlarının çözülerek, mahalledeki gecekondu çehresinin değiştiğini aktardı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şu anda inşa edilen Perihan-Esat Aral Okulu'nun bahçesinde yapımı devam eden çok amaçlı salonun şantiyesinde incelemelerde bulundu. İnşaatla ilgili Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır'dan bilgi alan Tütüncü, pencereden kendisine el sallayan ana sınıfı çocuklarıyla maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak, sohbet etti. Çocuklara, boyama kitabı hediye eden Başkan Tütüncü, Karşıyaka Mahallesi'nde yaptıkları hizmetlere değinerek, şunları söyledi:

“Kepez Karşıyaka Mahallemizde, 2009 yılından bu yana nice hizmetler, eserler yaptık. Yaptığımız hizmetlerle, Karşıyaka Mahallemizin gecekondu çehresini değiştirdik. Göreve geldiğimiz zaman mahallenin...