29 / 03 / 2024

kepez kapalı yüzme havuzu son durum

kepez kapalı yüzme havuzu son durum

Kepez Belediyesi’nin projesi hazırlanan ve 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yüzme havuzu inşaatına, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacağı açıklandı...

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

İzmir'e 10 milyon TL'lik yüzme havuzu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ihale sürecini tamamladı.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Denizli Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatında bulundu. Yüzme havuzunda sona gelindi.

Zeytinburnu'ndaki iki yüzme havuzunda sona gelindi!

Yatırımlarına devam eden Zeytinburnu Bellediyesi ilçede hayata geçirdiği iki yüzme havuzunda sona geldi

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Terme'de yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihaesi gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı.

kepez kapalı yüzme havuzu son durum Haberi

kepez kapalı yüzme havuzu son durum

Kepez Belediyesi’nin projesi hazırlanan ve 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yüzme havuzu inşaatına, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacağı açıklandı.

Antalya’ya ilk tam olimpik yüzme havuzunu kazandıran Kepez Belediyesi’nin şimdi de mahallelere açık yüzme havuzu inşa ettireceği belirtildi. Fabrikalar Mahallesi’ne yapılacak tesisin projesinin hazırlandığı ve 7 bin metrekare alan üzerine inşa edileceği bildirildi. İhale sürecinin tamamlanmasından sonra açık yüzme havuzun inşasına başlanacağı ifade edildi.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim vaadi olan 70 proje arasında yer alan semt spor sahalarının da çocuklarla buluşturulduğunu belirtilirken, 7 mahalleye semt spor sahası kazandırıldığı kaydedildi. Mehmet Akif, Kültür ve Habibler mahallelerine yeni semt spor sahaları inşa edileceği, Bütünşehir Yasası ile Kepez’in mahalleleri haline gelen Odabaşı ve Kızıllı köylerine de semt spor sahası yatırımı...