19 / 04 / 2024

Kepez Kirişçiler Yolu

Kepez Kirişçiler Yolu

Kepez Belediyesi, kuzeydeki çevre yollarına bağlantı sağlayacak olan Kirişçiler yolunun genişliğini 8 metreden 30 metreye çıkarıyor.

Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri o tarihte hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı. Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri o tarihte hesaplara yatıyor!

Bağ-Kur’lular dikkat! Bakan Kirişçi’den prim eşitlemesine ilişkin önemli açıklama! Hayaller gerçek oluyor!

4A Bağ-Kur kapsamındaki çalışan kişiler için 9 bin prim gününün SGK’lı çalışanlar gibi 7200 güne düşürülmesi gündemde yer alıyor. Bu doğrultuda, prim eşitlemesi için çalışmaların başladığı belirtilirken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuya ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

Çiftçiler dikkat! Peş peşe yeni ödeme geliyor! Bakan Kirişçi tek tek açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 268 milyon 568 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını ifade etti. Bakan Kirişci, aynı zamanda destek ödemelerinin dağılımı ile ilgili de bilgi verdi.

Çiftçiler dikkat! Tarımda yepyeni bir dönem başlıyor! Bakan Kirişçi resmen duyurdu!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda dokuz yasa ve 40 maddelik mevzuat değişikliği yaptıklarını ifade ederek, "Bu mevzuatla birlikte tarımda resmen yeni bir dönem başlayacak. Bu yıl yeni bir yüzyıla başladık. İşte bu yeni yüzyıla yakışacak bir biçimde planlı ve sözleşmeli üretim modeli gerçe

Çiftçiler dikkat! Bugün peş peşe hesaplara yatıyor! Siz de hemen kontrol edin! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerine ilişkin konuştu. Çiftçiler dikkat! Bugün peş peşe hesaplara yatıyor! Siz de hemen kontrol edin! 

Çiftçiler müjde! Bakan Kirişci duyurdu: Çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz...

Devlet tarafından çiftçilere sağlanan destek ödemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Bakan Vahit Kirişci 1 milyar 429 milyon TL'lik pancar bedel ödemesini hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.

Çiftçiler hemen bu tarihe bakın! Bakan Kirişci açıkladı! Tam 972.3 milyon TL'lik destek peş peşe hesaplara yatıyor! 

Milyonlarca çiftçinin merakla beklediği tarımsal destek ödemeleri resmen başladı. Çiftçiler hemen bu tarihe bakın! Bakan Kirişci açıkladı! Tam 972.3 milyon TL'lik destek peş peşe hesaplara yatıyor! 

Çiftçiler dikkat! Bakan Kirişci tarihi duyurdu! Mazot gübre desteği bu tarihlerde verilecek! Hemen bakın! 

Çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteğine ilişkin son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Bakan Kirişci tarihi duyurdu! Mazot gübre desteği bu tarihlerde verilecek! Hemen bakın! 

Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği tarihi resmen duyuruldu! Hemen Bakan Kirişci'nin açıklamasına bakın! 

Çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteği ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği tarihi resmen duyuruldu! Hemen Bakan Kirişci'nin açıklamasına bakın! 

Çiftçiler dikkat! Bugün resmen hesaplara yatıyor! Hemen siz de kontrol edin!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilerin dört gözle beklediği tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Çiftçiler dikkat! Bugün resmen hesaplara yatıyor! Hemen siz de kontrol edin!

Bakan Kirişci'den son dakika Çiftçi Kayıt Sistemi açıklaması! Çiftçiler şimdi bakın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının e-Devlet üzerinden alınmaya başlandığına dikkat çekerek, bu çerçevede 1 Ekim tarihinden bu yana 104 bin başvuru yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Çiftçiler için yeni dönem! e-Devlet'ten kayıt olunacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, çiftçi vatandaşlar ile ilgili yeni bir düzenlemeyi duyurdu. Artık çiftçiler, 1 Ekim itibarı ile e – Devlet üzerinden Çiftçi Kayıt Sistemi girişlerini yapabilecekler. İşte detaylar…

Çiftçiler dikkat! Bakan Kirişçi duyurdu: Kırsal kalkınma destekleri artıyor! 

Kırsal Kalkınma Programı kapsamında destekler tam gaz devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumuna (TKDK) sunulan proje başvurularında talep edilen destek tutarının yaklaşık 8,3 milyar TL olduğunu belirtti.

Kepez Kirişçiler Yolu Haberi

Kepez Kirişçiler Yolu

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2014’te Varsak bölgesinde Süleyman Demirel Bulvarı ile Çamlıca Mahallesi yol kavşağı arasında Hamza Taş Bulvarı’nı açmıştı. Hizmete giren bulvarın yapımı sırasında yol güzergahındaki büyük kaya kütleleri dinamitle patlatılmış ve eski mermer ocakları çukurları molozla doldurulmuştu. 1700 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğindeki bulvar, kent için yeni bir şehirlerarası yol girişi alternatifi olmuştu. Kepez Belediyesi, şimdi de Hamza Taş Bulvarı’nın bittiği Çamlıca Mahallesi yol kavşağında başlayan Kirişçiler yolunu da bulvar haline getiriyor.

8 metrelik genişlik 30 metreye çıkıyor

Fen İşleri Müdürlüğü, imar planları yapılması, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan gerekli izinlerin alınmasının ardından, Kirişçiler yolunun yapımını başlattı. Antalya-Burdur çevre yoluna ve yapımı devam eden kuzey çevre yoluna bağlantı sağlayacak 2700 metre uzunluğundaki Kirişçiler...