29 / 03 / 2024

Kepez küçük sanayi sitesi

Kepez küçük sanayi sitesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Varsak küçük sanayi sitesinin yapımı tamamlandı!

Kepez Varsak'ta yaklaşık 32 milyon maliyetle yapılan küçük sanayi sitesinin yapımı tamamlandı.Küçük sanayi sitesinin 2. etabındaki 53 işyerinin de inşası bitti.

Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi açıldı!

Kepez, Varsak Sanayi Sitesi’nden sonra Gaziler Mahallesi’nde de yeni bir küçük sanayi sitesine daha kavuştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni sanayi sitelerinin yapımıyla Kepez’in istihdamının merkezi olacağını söyledi.

Rida Enerji İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rida Enerji İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Gürtürk, Bengin Orhan, Rıza Sinanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Bebek tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Çeşme İşhanı, Beyoğlu'nda kuruldu.

Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gürbey Çetintaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Baranlar Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baranlar Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Baran tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Göktürk Seyir Evleri A Blok'ta kuruldu.

Küçük Sanayi Sitesi'nde 440 dükkanın temeli bugün atılacak!

Hitit Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Küçük Sanayi Sitesi'ne inşa edilecek dükkanların temel atma töreni bugün saat 12.00'da gerçekleştirilecek ve programa Adalet Bakanı Bekir Bozdağı'da katılacak.

ODE İSO İkinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 102. sıraya yerleşti!

ODE, ISO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde 102. sıraya yerleşti 2012-2013 yıllarında yüzde 60 büyüyen ODE, “Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Listesi’nde 16 basamak yükseldi…

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şevki Mert Mildon, Onur Özalp, Can Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Çadırkent esnafı mağdur etti!

Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi genişleme sahası üzerindeki arsa üzerine Suriyeli mülteciler için kurulan Çadırkent, söz konusu alan üzerinde işyeri inşa etmek isteyen esnafları mağdur ediyor.

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Vehip Kütükçüoğlu, Haşim Ertuğ Uçar, Öykü Kocaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Kepez küçük sanayi sitesi Haberi

Kepez küçük sanayi sitesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirerek, “100 dükkân ile bir sanayi sitesinin kurulduğunu hesap edersek Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi eklenecek olmasının mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. 

Milliyet'te yer alan habere göre Akdeniz Sanayi Sitesi’nde yaptıkları ikinci önemli çalışmanın gecekondu işgali sorununu çözmek olduğunu dile getiren Hakan Tütüncü, “Sitenin kuzey bölümünde sanayi sitesi kooperatifinin 130 dönümlük arazisinde 35 yıla yakın yaşanan gecekondu işgali sorunu vardı. Bu mülkiyet problemini çözdük. Gecekondularda oturan hemşehrilerimizin problemlerini de arsa tahsisiyle çözerek, onların mutlu olacağı bir şekilde tahliye sürecini başlattık. Beraberinde uzun yıllar konuşulan kamyon garajı sorununu da imar bakımından farklı bir çözümle mutlu şekilde neticelendirdik. Gecekondu işgali ve kamyon garajı...