18 / 04 / 2024

Kepez Park Orman Projesi tanıtım

Kepez Park Orman Projesi tanıtım

Kepez Belediyesi, Kepez Park Orman Projesi, 17 Aralık’ta Kepez Belediye Meclisi’nde tanıtılacak. Tütüncü, "Şeffaf belediyecilik anlayışıyla canlı yayında yaptığımız ihale sonunda da, alanı işletecek firma belirlendi" dedi.

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Barış İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'de yükselen Alya Park Orman projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevtap Palacı tarafından kuruldu.

Acun Ilıcalı Antalya Kepez Macera Ormanı ile ilgilenir mi?

Antalya Kepez Macera Ormanı 2016'da açıldı. Ancak belediye bu alanı komple başka bir işletmeye devretmek için ihaleye çıkmış, içerideki alanları parça parça özel sektöre verecekmiş...

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Diyarbakır'da parkın içine cami tartışması!

Diyarbakır'ın en yeşil alanlarından biri olan Park Orman içinde cami yapılacağı iddiası tartışmaların çıkmasına neden oldu.

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Kılıç ve Gürhan Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Park Orman Tabiat Parkı projesinde yeni gelişme!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı yapılacak...

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

İmara açılan Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkı mecliste!

Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkının imara açılması ile ilgili sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, soru önergesi hazırladı...

Bu gökdelenin ortasında orman var!

Vietnam'daki Ho Chi Minh şehrinde inşa edilen 333 metre yükseklikteki dev gökdelenin ortasına park orman kurulacak.

Kepez Park Orman Projesi tanıtım Haberi

Kepez Park Orman Projesi tanıtım

Kepez Belediyesi’nin ihalesini canlı yayında vererek bir ilki gerçekleştirdiği Kepez Park Orman Projesi, 17 Aralık’ta Kepez Belediye Meclisi’nde tanıtılacak. Kasım Ayı’nda düzenlenen açık ihalesinin bir yerel televizyonda, belediyenin internet sitesi ve sosyal medyada canlı olarak paylaşıldığı proje, 227 bin metrekarelik alanda uygulanacak. Alan, belediyenin Orman Genel Müdürlüğü’nden 29 yıllığına kiraladığı Fatih Mahallesi’ndeki Meşe Kapısı olarak bilinen yeri kapsıyor.


YAP-İŞLET-DEVRET MODELİ

Projenin kira karşılığı yapım metoduyla gerçekleşeceğinin altını çizen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Diğer ifadeyle yap işlet modeli ile ihalesini yaptığımız bu proje, Antalya’mız için içerdiği unsurlar bakımından, ilkleri içeren çok önemli bir kazanım olacak” dedi.


TURİZMİ CANLANDIRACAK

Antalyalıların yararlanacağı yeni alan ile turizmin de canlanacağını belirten Tütüncü, projeyi yaklaşık 1 yıl önce hazırladıklarını söyledi. Kepez Park Orman Projesi’nin Orman Genel Müdürlüğü’nce onaylandığını...