25 / 04 / 2024

kepez projeleri

kepez projeleri

KEPEZ Düden Çayı ve Çevresi Doğal Sit Alanı'nda evleri olan vatandaşların, yıkım korkusu sona eriyor.

Kepez'de yapılaşmanın önü açılacak!

AK Parti Kepez İlçe Başkanı İşeri, 5 mahalleyi ilgilendiren imar plan tadilatıyla 0.60 olan emsali 0.80’e çıkarıp 1+1 olan yapılaşmayı zemin + 4 kata çıkaracaklarını söyledi

Kepez Kirişçiler Yolu bulvar haline geliyor!

Kepez Belediyesi, kuzeydeki çevre yollarına bağlantı sağlayacak olan Kirişçiler yolunun genişliğini 8 metreden 30 metreye çıkarıyor.

Hakan Tütüncü Kepez'de temeli atılacak projeleri anlattı!

AK Parti Kepez Teşkilatı´nda, mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kepez'de 3 yeni park hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, toplamda yaklaşık 2 milyon 400 bin metrekare aktif yeşil alanı olan ilçeye, yeni parklar kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İmar planlamaları tamamlanan mahallelere, yeni parklar yapılıyor.

Kepez'e 7 yılda 44 yeni okul yapıldı!

Hayata geçirdiği çok sayıda proje ile dikkatleri üzerinde toplayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü: "Sağlık ve eğitim başta olmak üzere önümüzdeki süreçte çok daha güzel projeler göreceğiz" dedi.

Kepez'de 687 dairelik ilk özel toplu konut projesi hayata geçecek!

Kepez'de 2B çözümünden sonra ilk özel toplu konut projesini Ek-Pa inşaat hayata geçirecek. 10 blok ve 2 yüzme havuzu yapılacak projenin ÇED süreci tamamlandı.

Antalya Kepez'e yeni yaşam merkezi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’e içerisinde tarihi çarşının, şehitler anıtının, Osmanlı ve Selçuklu has bahçelerinin ve kent meydanının olduğu bir yaşam merkezi inşa edildiğini söyledi

Kepez'de 70 dönümlük macera parkı inşa ediliyor!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Hakan Tütüncü: 2015 Kepez'in altın yılı oldu!

Kepez Belediye meclisinde konuşan Başkan Hakan Tütüncü, "2015 yılı Kepez'in altın yılı olarak kayıtlarda yerini aldı. 37 ayrı açılış ve temel atma programı yaptık" dedi

Kepez'e iki yatırım daha geliyor!

Kepez Belediyesi, bu yıl içerisinde yapımlarını başlattığı merkez camii, şefkat ve huzur evi ile semt spor sahası yatırımlarından sonra ilçeye iki önemli proje daha kazandırıyor.

Hakan Tütüncü Kepez'deki yeni projelerini anlattı!

Kepez Belediyesi’nin hizmette altıncı yıl tanıtım toplantısı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Tütüncü, "Masa Dağındaki yeni şehir parkının, Avni Tolunay mahallesine şehir parkının yapımına başlayacağız" dedi.

Kepez Habibler'in çehresi değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkıyla olan gönül bağını pekiştirmek, problemleri yerinde görüp çözüm üretmek, amacıyla başlattığı halk buluşmalarını Habibler Mahallesi’nde sürdürdü.

Kepez'de dokuma fabrikası projesi için görüşme gerçekleşti!

Kepez'in önemli yeşil ve tarihi yapılarından eski Dokuma fabrikasının bulunduğu 270 hektarlık alanda uygulanacak proje için Kepez Belediye Meclisi kararıyla oluşturulan Çalışma Grubu, kentle ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

Kepez planlı büyüyecek!

Takış Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yukarı mahallelere haftalık yaptığı ziyaretler kapsamında Kepez'de, " 4,5 yıl içinde inşallah Kepez çok farklı bir görünüme kavuşacak" dedi.

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kepez Santral kentsel dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm alanında inşaat çalışmaları başladı

Antalya Büyükşehir'den Kepez Santral'deki dönüşüm için açıklama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Santral ve Kepez Mahalleleri'nin 30 yıldır çözülemeyen tapu sorununu mahalle sakinleri ile birlikte çözeceği sözünün verildiği hatırlatıldı.

Antalya Büyükşehir'den Kepez ve Santral açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili ortaya atılan bazı iddialara yanıt verdi. İşte o açıklama...

Hakan Tütüncü Kepez'de temeli atılacak projeleri anlattı!

AK Parti Kepez Teşkilatı´nda, mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kepez ile Muratpaşa'daki altyapı projeleri bu yıl tamamlanacak!

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğünün Kepez ile Muratpaşa ilçelerinde yaşanan yağmur suyu sorununu çözmek için başlattığı projelerin 46 milyon 400 bin liraya mal olacağı ve yıl içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesine tarım alanı probleminin çözümü, kat artışı, semt pazarı ve sağlık tesisi müjdesi verdi. Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor...

Çelik sektörü İstanbul’un dev projeleri ile büyüyecek!

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci: “Kentsel dönüşüm, yeni havalimanı, Kanal İstanbul ve üçüncü köprü… Çelik sektörü iç piyasada İstanbul’un dev projeleri ile büyüyecek” dedi.

Ataşehir uygun konut projeleri 2013!

Finans ve yaşam merkezi Ataşehir'deki uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. İşte 96 bin TL'den başlayan fiyatlarla Ataşehir uygun konut projeleri...

İndirimli konut projeleri 2013!

İnşaat yatırımcıları indirim kampanyaları ile müşterilerini avantajlı fiyatlarla ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte tüm detayları ile o indirimli konut projeleri...

Evko Meot grubu kentsel dönüşüm projeleri üretecek!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda geliştirdiği inşaat projeleri ile dikkat çeken Evko Meot Grubu, kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat faaliyetlerine hız kazandıracak...

İstanbul projeleri göz kamaştırıyor!

İstanbul'a yapılacak olan 3. köprü, Kanal İstanbul, Marmaray ve Körfez Köprüsü projeleri göz kamaştırıyor

kepez projeleri Haberi

kepez projeleri

Kepez Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle sit alanı ve çevresindeki gecekonduların mülkiyet problemini, hak sahiplerine sit alanı dışından arsa tahsisi yaparak, çözüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sit alanı bölgesinde geçen günlerde bir eve yaptığı ziyarette, Sit mağdurlarına arsa tahsisi müjdesi vermişti. Başkan Tütüncü, Sit alanı ve çevresindeki gecekondu sahiplerine, Sit alanı dışından en yakın bölgeden arsa tahsisi yapacaklarını açıklamıştı. Bu müjdeden kısa süre sonra hak sahiplerine arsa tahsisi yapılması talebi belediye meclisi gündemine alındı.


Sit alanı ve çevresinde 900'den fazla hak sahibine arsa tahsisi yapılacak. Sit alanındaki sorunun hızlı bir şekilde çözülmesi için de tahsisler, hak sahiplerinin tapu müracaat dosyalarını tamamlamaları durumuna göre bölümler halinde gerçekleştiriliyor.


İLK TAHSİSLER MECLİSTEN GEÇTİ

Kepez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında tapu müracaatı dosyasını tamamlayan...