29 / 03 / 2024

Kepez Şefkat ve Huzur Evi nerede

Kepez Şefkat ve Huzur Evi nerede

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli atıldı. Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Konut satışında şampiyon Esenyurt ve Kepez!

Türkiye'de 2019 yılının 8 ayında en çok konut satılan ilçe, 18 bin 976 adetle İstanbul Esenyurt oldu. Esenyurt'u, 11 bin 510 adetle Antalya Kepez ve 10 bin 651 adetle Ankara Keçiören takip edti...

Antalya konut satışında Kepez ve Alanya ilk sırada! 

TÜİK ilçelere göre konut satışı verilerini açıkladı. Antalya'nın 19 ilçesi arasında konut satışında Kepez ve Alanya il sıralara yerleşti. 

Antalya Kırcami’de 30 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabaları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleriyle Kepez Santral ve Kırcami’de çifte sevinç yaşandı.  

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Kepez ve Tütüncü'de mülkiyet sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe’nin yeni mahalle teşkilat başkanları ve yönetimleri ile buluştu. 

Kepez Şefkat ve Huzur Evi nerede Haberi

Kepez Şefkat ve Huzur Evi nerede

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli atıldı. Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in, ardı ardına gerçekleşen temel atma ve açılış törenleriyle şehirleşmede çok önemli bir dönemi yaşadığını söyledi.

Çok özel bir tesisin temelini attıklarına ifade eden Başkan Tütüncü, "Kepez’in en önemli eksiklerinden birini daha gideriyor ve önemli bir sosyal...