24 / 04 / 2024

kepez sinema

kepez sinema

Antalya'nın ilkleri olan tam olimpik yüzme havuzu ve Masal Parkı'nın olduğu Kepezpark Varsak Kompleksi'ne yapıldı. 4 salondan oluşan tesis, Varsak bölgesinin sosyal etkinlik ihtiyacına da cevap verecek.

Antalya Kepez'de yapımı tamamlanan sinema salonu açıldı!

KEPEZ Belediyesi'nin, Kepez Park Varsak Kompleksi içersinde yapımını tamamladığı sinema salonu, tanıtım seansıyla hizmete girdi. Tütüncü, tesisin Kepez'in sosyal ve kültürel yaşamına önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

Kepez ve Santral mahallesi riskli alan ilan edildi!

Antalya Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen alanlar riskli alan ilan edildi. Bakanlar Kurulu'nun kararı bugün 29216 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kepez'de 9 ayda 3 bin 81 vatandaşa tapu verildi!

KEPEZ'de " orman vasfım kaybetmiş hazine arazileri " olarak adlandırılan 2B problemi, 2009'da çıkarılanı yasa ile tarihe karışırken, tapu probleminin bitmesinde önemli bir aşamaya gelindiği belirtildi.

Kepez Devlet Hastanesi inşaatı tam gaz ilerliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada 350 yataklı devlet hastanesinin yapımının 29 Ekim 2015 'te tamamlanarak, bir Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak Antalya'ya kazandırılacağını söyledi

Kepez Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

TOKİ eliyle Antalya`nın Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi’nin karkasının ve iç tefrişatının yüzde 55’i tamamlandı. Hastane 29 Ekim 2015'te açılacak...

Antalya Kepez Konutları'nda yangın çıktı!

Kepez'de açık unutulan elektrikli sobadan çıkan yangın, evi kül etti. Yangın anında evde kimsenin olmaması faciayı önledi. Yangın, dün sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi.

Mars Cinema Group AVM'lerde son teknoloji sinema keyfi yaşatıyor!

Koltukların ergonomik rahatlığı, geniş oturma, dijital projeksiyon ve özel akustik sunan ses sistemi teknolojisi ile standartların dışında bir sinema keyfi yaşatan Cinemaximum dünya standartlarındaki sinemayı şehirlerdeki misafirleri ile buluşturuyor.

Antalya Kepez, Başköy Mahallesi'ne 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Antalya İli, Kepez İlçesi, Başköy Mahallesindeki bölge, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı ilan edildi. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kepez'de TOKİ kaygısı!

Mehmet Seyyar Kepezaltı pazar yerinde düzenlediği basın toplantısına MHP Kepez Meclis üyeleri Mehmet Balık, Adem Çelik, Ahmet Sabır, Tevfik Çetiner ve MHP Mahalle Temsilcisi Metin Baş katıldı.

Kepez'den Duraliler'e imar müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, Toprak Koruma Kurulu ve kamu yararı kararlarının alınmasını gündemine alarak Duraliler'in imar planlamasının yapılma sürecini başlattı. Kepez Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı 21 gündem maddesi ile gerçekleşti.

Tivibu evleri sinema salonlarına dönüştürüyor!

TTNET'in internet TV platformu Tivibu, 12 yeni HD sinema kanalıyla televizyonları sinema salonlarına dönüştürüyor. Toplam 24 sinema kanalıyla izleyicilere sunulan Sinetivi servisi 7 gün 24 saat kullanılıyor.

Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaatı sürüyor!

Kepez’de Devlet Hastanesi’nin yapımı hızla sürüyor. 3 Mart’ta temeli atılan hastane binasının karkas bölümlerinin büyük bir kısmı bitti. 29 Ekim 2015’te bitirilmesi planlanan inşaatı Yükseliş firması yapıyor

Kepez Aile Sağlık Merkezi inşaatı sürecek!

Kepez Belediyesi tarafından yapımına başlanan sağlık ocağı inşaatının durmasının ardından açıklama yapan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Büyükşehir Belediyesi'nin imar plan tadilatı yapmasını bekliyoruz" dedi.

kepez sinema Haberi

kepez sinema

KEPEZ Belediyesi'nin, Kepez Park Varsak Kompleksi içerisinde yapımını tamamladığı sinema salonu, 17 Mayıs'ta hizmete giriyor.


Belediye sinema salonu, Antalya'nın ilkleri olan tam olimpik yüzme havuzu ve Masal Parkı'nın olduğu Kepezpark Varsak Kompleksi'ne yapıldı. 4 salondan oluşan tesis, Varsak bölgesinin sosyal etkinlik ihtiyacına da cevap verecek. Bölge sakinleri vizyondaki filmleri uzak yerlerde değil, yürüyüş mesafesindeki sinema salonunda izleyebilecek. 


Toplamda 280 koltuk kapasitesi olan sinema salonu, renkli koltukları ve modern çizgilerdeki tefrişatıyla dikkat çekiyor. Maliyeti 1 milyon 500 lira olan tesiste, ikisi 90 koltuklu, ikisi de 50 koltuklu olmak üzere 4 salon bulunuyor. Salonlar, belirli yaş gruplarına eğitim amaçlı filmlerin izlettirilebileceği ve çeşitli sunumların yapılabileceği şekilde tasarlandı. Kamera yardımıyla bir salonda yapılacak seminer, diğer salonlarda da canlı...