28 / 03 / 2024

Kepez tapu sorunu

Kepez tapu sorunu

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Kepez'de mülkiyet sorunu sona eriyor!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçe genelinde yaşanan mülkiyet sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez'in 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bugüne kadar 40 bin tapu verdiklerini ve 40 binden fazla da tapu tahsisi yaparak, Kepez’in değerini arttırdıklarını açıkladı. 

Kepez ve Tütüncü'de mülkiyet sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe’nin yeni mahalle teşkilat başkanları ve yönetimleri ile buluştu. 

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi’ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde okul, yol ve park alanında kalan gecekondularda oturan yaklaşık 500 vatandaşın, 30 yıllık tapu özlemini gideriyor.

Kepez'de 20 bin kişinin tapu sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kızılırmak Caddesi’nin doğusundaki 5 mahallede, 20 bine yakın kişiyi ilgilendiren konut alanındaki Vakıf parselleri üzerindeki gecekonduların tapu mülkiyeti sorununun çözüleceğini söyledi..

Hakan Tütüncü: 21 bin tapu dağıttık!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üç ayda bir muhtarlarla yaptığı hizmet değerlendirme toplantısının 3. Turunu, Varsak Şelale Mahallesi'nde devam ettirdi. Hakan Tütüncü '21 bin tapu dağıttık' dedi.

Hakan Tütüncü: Tapuda rekor kırdık!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üç ayda bir muhtarlarla yaptığı hizmet değerlendirme toplantısının 3. Turunu, Varsak Şelale Mahallesinde devam ettirdi. Başkan Hakan Tütüncü, bugüne kadar yaklaşık 21 bin tapu tahsisi yaptıklarını söyledi.

Kepez'de 9 ayda 3 bin 81 vatandaşa tapu verildi!

KEPEZ'de " orman vasfım kaybetmiş hazine arazileri " olarak adlandırılan 2B problemi, 2009'da çıkarılanı yasa ile tarihe karışırken, tapu probleminin bitmesinde önemli bir aşamaya gelindiği belirtildi.

Kepez Santral'de tapular dağıtılıyor!

Kepez Santral'de tapular dağıtılıyor. ANTALYA Büyükşehir Belediyesi' nin 30 yıllık tapu sorununu çözdüğü Kepez ve de Santral mahallelerinde hak sahiplerine tapu verilmesi için işlemler başladı.

Kepez'de 2B bitti tapular geldi!

Kepez'de, şehirleşmeyi tavan yaptıracak yeni bir dönem başlıyor. Probleminin çözümüyle 2-B'nin olduğu mahallelerde imarlı parsellerde tapu verilebilir hale geldi. İlk olarak Erenköy, Esentepe ve Çamlıbel'de tapular verilecek

Kepez'de 3 mahalleye tapu müjdesi!

KEPEZ Belediye Meclisi nde, Vakıf Zeytinliği'nin dunımu konuşuldu. Bölgenin halkın kullanınuna açılamadığı yönünde endişelerini belirten meclis üyeleri, bir an once bu işin çözüme ulaştırılmasını İstedi...

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Aksaray'daki tapu sorunu meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aksaray'ın Bahçesaray ve Kırımlı Mahallelerinde yaşanan tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

İzmir Sarnıç'ta tapu sorunu ortadan kalktı!

Gaziemir Sarnıç’taki araziler için rayiç bedel tespiti gerçekleşti. Buna göre; arazilerin metrekare birim fiyatı 700 TL ile 1000 TL arasında olacak.

Pendik Çınardere Mahallesi'nin imar sorunları çözüme kavuşuyor!

Çınardere Mahallesi Keltepe Mevkii'nde 40 senedir devam eden tapu sorunu ortadan kalkıyor. 

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Şehit ailesinin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sivas'ta satın aldığı evin tapusunu müteahhit ile yaşadığı sorun nedeniyle alamayan şehit ailesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yardımıyla tapusuna kavuştu. 

Kepez tapu sorunu Haberi

Kepez tapu sorunu

Antalya Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi’nde, 160 gecekonduyu kapsayan ve 40 yıla yakın süren mülkiyet sorununu kentsel dönüşüm projesiyle çözüme kavuşturdu. Akdenizbülten'de yer alan habere göre; Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, 137 hak sahibine, ücretsiz verilecek olan 306 dairenin yapımı da sözleşmede belirtilen yapım tarihinden bir yıl önce bitti. Geçici kabulleri yapılan ve yapı kullanım izinleri alınan konutların hak sahiplerine teslimi ile ilgili kura çekilişi 22 Nisan’da gerçekleşecekti. Pandemi nedeniyle anahtar teslim töreni başka bir tarihe ertelendi.



Gülveren, kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek olacak proje ile karşılıklı anlaşmaya dayalı olarak gerçekleşti. Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi, Akdeniz Üniversitesi’nin kuzeyinden geçen ve önemli bir ulaşım aksı olan Hürriyet Caddesi’nde hayata geçirildi. Proje, 65 bin 911 metrekare alanda yaklaşık 160 adet gecekonduyu...