25 / 04 / 2024

Kepez tapuları

Kepez tapuları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üç ayda bir muhtarlarla yaptığı hizmet değerlendirme toplantısının 3. Turunu, Varsak Şelale Mahallesi'nde devam ettirdi. Hakan Tütüncü '21 bin tapu dağıttık' dedi.

Kepez Santral'de tapular dağıtılıyor!

Kepez Santral'de tapular dağıtılıyor. ANTALYA Büyükşehir Belediyesi' nin 30 yıllık tapu sorununu çözdüğü Kepez ve de Santral mahallelerinde hak sahiplerine tapu verilmesi için işlemler başladı.

Kepez'de 2B bitti tapular geldi!

Kepez'de, şehirleşmeyi tavan yaptıracak yeni bir dönem başlıyor. Probleminin çözümüyle 2-B'nin olduğu mahallelerde imarlı parsellerde tapu verilebilir hale geldi. İlk olarak Erenköy, Esentepe ve Çamlıbel'de tapular verilecek

Kepez'de 3 mahalleye tapu müjdesi!

KEPEZ Belediye Meclisi nde, Vakıf Zeytinliği'nin dunımu konuşuldu. Bölgenin halkın kullanınuna açılamadığı yönünde endişelerini belirten meclis üyeleri, bir an once bu işin çözüme ulaştırılmasını İstedi...

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'de 137 hak sahibi tapularına kavuştu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde 137 hak sahibi Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapularını teslim aldı. 

Kepez esnafının tapu sevinci!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgede faaliyetlerine devam eden inşaat malzemecileri esnafına tapularını teslim etti.

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Kepezaltı Santral'in tapuları dağıtılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 123 projesini açıkladı. Tütüncü, ''Kepezaltı Santral'in tapularını dağıtacağız'' dedi.

Kepez'de sanayi esnafına tapular dağıtıldı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mülkiyet sorunları çözülen, plan revizyonları ile kat kat değer kazanan sanayinin 48 hak sahibi esnafına tapular teslim edildi. 

Altınova'da tapular dağıtılıyor!

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorununu çözdüğü Altınova’da 2. tapu dağıtım törenini de gerçekleştirdi. ‘Altınova köy içi’ olarak adlandırılan bölgede 700’ye yakın vatandaşa, 35 yıldır bekledikleri imarlı tapuları teslim ediliyor.

Kepez'de askeri alan mağdurları tapularını alıyor!

Kepez Fevzi Çakmak ve Kütükçü Mahallerinde askeri alan mağdurlarına tapuları veriliyor. 120 avatndaşlar tapularına kavuşuyor.

Kepez Habibler'de gecekonduların tapu sorunu çözülüyor!

Antalya Kepez'in Habibler Mahallesi’nde Düden Çayı ve doğal sit alanı içerisindeki 600 gecekondu sahibine tapuları teslim edilecek.

Kepez Yeni Emek'te kentsel dönüşüm inşaatları başlıyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Yeni Emek Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin imar planı ve parselasyon süreçlerinde sona gelindi. Hak sahiplerine tapuları dağıtılmaya başladı.

Kepez Erenköy'e kat artışı hakkı verildi!

Antalya Kepez'de gecekondu dokusunun yoğun olduğu ve 2B'den tapularını alan Fevzi Çakmak ve Kütükçü mahallelerinde, imara uygun yapılaşmayı sağlamak amacıyla geçtiğimiz aylarda kat artışı hakkı getiren imar planı revizyonu yapıldı.

Kepez'de 20 bin vatandaşa tapularını teslim edeceğiz!

Kepez Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "Antalya'ya nefes aldıracak ve Kepezin turizmdeki yerini artıracak çılgın projelerimiz var" dedi

Kepez tapuları Haberi

Kepez tapuları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "belediyecilik yerelde yapılır" ilkesiyle başlattığı toplantı kapsamında bölge muhtarlarıyla mahallelere yapılacak olan hizmetleri, problemleri istişare etti. Tütüncü, Şelale Mahalle Muhtarı Hüseyin Karaman'ın evinde gerçekleşen toplantıya Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ile katıldı. 


Hizmet istişare toplantısında Altı ay ak, Varsak E sent epe, Ayanoğlu, Demirel, Zeytinlik, Gazi ve Habibler mahalle muhtarları da hazır bulundu. 

Hastane lokomotif olacak Tütüncü, bir muhtarın evinde bölge muhtarlarıyla bir araya gelerek zaman baskısı olmadan, aile ortamında hizmetleri, problemleri değerlendirme imkanı bulduklarını belirtti. 

Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesi'nin, Varsak ve Kepez'in doğu yakası için önemli bir yatırım olduğunun altını çizdi. Tütüncü, inşası süren ve 29 Ekim 2015'te hizmete...