26 / 04 / 2024

Kepez Ünsal spor sahası

Kepez Ünsal spor sahası

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez’in 76 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Antalya Kepez’in Ünsal ve Duraliler mahallelerinde 76 yıldır yaşanan mülkiyet sorunu çözülüyor. Mülkiyetlerle ilgili yargı kararı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu kapsamda bir komisyon kurulması yönünde adım atılacağını açıkladı.

Kayseri Kepez'e spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kepez’deki spor tesisinin tanıtımına katıldı, Çelik gençlerin daha iyi eğitim görmeleri için 2017 yılında da yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne spor sahası ve sosyal alan geliyor!

Kepez Belediyesi tarafından Ünsal Mahallesi'ne semt spor inşa edilmesi için çalışma başlatıldı.Başkanı Hakan Tütüncü, "Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak" dedi.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne modern konutlar geldi!

Kepez Belediyesinin yeni imar haklarıyla önlerini açmasıyla Ünsal Mahallesi sakinleri kentsel dönüşümü gerçekleştirdi.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez'in batısına çevreci plan!

KEPEZ Belediyesi, Şafak ve Ünsal mahalleleri arasındaki 142'si plansız 150 hektarlık bölge için 21 hektarı yeşil alan olacak şekilde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hazırladı.

Kepez'de 5 mahalleye semt spor sahası!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl 5 mahalleye semt spor sahası kazandırdıklarını, 2017 yılında 5 ayrı tesis daha yapmak istediklerini söyledi.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Kepez'e sporcu fabrikası geliyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan çok amaçlı spor salonu, bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Antalya Spor Lisesi'nin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bölgeye kazandırılan Antalya Spor Lisesi'nin spor salonunun inşasının başlaması dolayısıyla temel atma töreni düzenlendi. Törene İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke de katıldı.

Kepez'de beş ayrı mahallede spor sahaları yükseliyor!

Kepez Belediyesi tarafından semt spor sahaları, 5 ayrı mahallede yükseliyor. Kepez Belediyesi hizmet sınırları içerisinde yer alan Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki semt spor sahaları hizmet vermek için gün sayıyor.

Kepez Ünsal spor sahası Haberi

Kepez Ünsal spor sahası

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'ne, içerisinde spor sahalarının da olacağı 6 bin 768 metrekare büyüklüğüne sahip bir yeşil alan daha yapılıyor. 

Milliyet'te yer alan habere göre; mülkiyet ve imarla ilgili sorunların çözüldüğü Ünsal Mahallesi'nde değişim başladı. Gecekonduların yerine modern konutların yapılması amacıyla imar yolları hızlı bir şekilde açılmış ve alt yapı eksikleri tamamlanmıştı. 

Kepez Belediyesi, mahallenin doğal gaz ve diğer alt yapı çalışmalarıyla bozulan asfaltını ve kaldırımını yenilerken, bölgenin sosyal etkinlik alanı eksikliğini de gideriyor. Geçtiğimiz yıl semt spor sahası yapılan mahalleye, şimdi de 6 bin 768 metrekare büyüklüğünde içinde spor sahalarının da olacağı bir yeşil alan yapılıyor. Mahallenin yaşam konforunu yükseltecek dev yeşil alan 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi üzerine kazandırılıyor. Park ve Bahçeler...