19 / 04 / 2024

kepezaltı kentsel dönüşüm

kepezaltı kentsel dönüşüm

Antalya’nın ilk kentsel yenileme projesinde ilk adım atıldı. Kepez ve Santral Mahallerinin 1/25 bin nazım imar plan değişikliği Büyükşehir Ekim ayı meclisinde AK Parti grubunun kabul, CHP ve MHP’nin red oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.

Kepezaltı ve Santral'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Bakanlar Kurulu kararı ile riskli bölge ilan edilen Kepezaltı, Santral mahallelerinde seçim sürecine girilmesi nedeniyle imar anlamında henüz somut bir gelişme olmadığını söyleyen Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya sabır küpü olduklarını belirtti.

Antalya Kepezaltı ve Santral'de kentsel dönüşüm kararını halk vermeli!

Hasan Subaşı: "Kepezaltı ve Santral Mahallelerinde kentsel dönüşüm kararı ile ilgili olarak. Bu iki mahallede ne yapılacaksa bunun kararını burada yaşayan halkın vermesi gerekir" dedi.

Hasan Subaşı Kepezaltı'ndaki gecekondu sorununa dikkat çekti!

Antalya Bağımsız Milletvekili adayı Hasan Subaşı, Kepezaltı Mahallesi'nde kahvehane toplantısına katıldı. Subaşı,Bütünşehir Yasası ile mahalle statüsüne giren köylerle, belde ve ilçelere hizmetin zorlaştığını belirtti.

Kepezaltı ve Santral'in dönüşümünde yeni adım!

Kepezaltı ve Santral mahalleleri Bakanlar Kurulu Kararı'yla 'riskli alan' ilan edildi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Büyükşehir Belediyesi'nin 2 mahallede uygulayacağı kentsel yenilenme projesinin ikinci aşaması da tamamlanmış oldu.

Kepezaltı ve Santral'de dönüşüm için adım atıldı!

Kepezaltı - Santral'de dönüşümün ilk adımı Antalya Büyükşehir Belediyesi, iki mahallede uygulayacağı kentsel yenilenme projesinin ikinci aşaması olan " riskli alan " ilanını sağladı...

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'ni Sur Yapı yapacak!

Açık usulle ihale edilen Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi kat karşılığı yaptırma işini Sur Yapı aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ihaleye iki firmanın katıldığını ama diğer firmanın teklif vermediğini kaydetti

Antalya Kepezaltı kentsel dönüşümü ne durumda?

Kepezaltı-Santral mahallelerinin sakinleri endişeli. Kentsel dönüşüm projesi ile yıllar sonra evlerine ve tapularına kavuşmayı bekleyen mahalle sakinleri bayram sonu başlayacak denilen fakat hala bir gelişme olamayan dönüşüm projesi konusunda tepkili..

Kepezaltı ve Santral Mahalleleri kentsel dönüşüm projesi finale kaldı!

TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından düzenlenen '13. eTürkiye (eTR) Ödülleri'nde Büyükşehir Belediyesi'nin Kepezaltı ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi finale kaldı.

Antalya Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Kepezaltı ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine tek kuruş ödemeden daire sahibi olma imkanı sunan Kentsel Dönüşüm Projesi Bakanlar Kurulu’nun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylandı.

Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Kepezaltı ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine tek kuruş ödemeden daire sahibi olma imkanı sunan Kentsel Dönüşüm Projesi Bakanlar Kurulu’nun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylandı.

Antalya Kepezaltı kentsel dönüşümle modernleşecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel: Kepezaltı Kentsel Dönüşüm projesini vatandaşlarımız ile gelecek hafta paylaşıyoruz. Yaptığımız düzenleme ile bölgemiz modern bir görünüme kavuşacak ” dedi.

Antalya Kepezaltı ve Santral'de kentsel dönüşüm kararını halk vermeli!

Hasan Subaşı: "Kepezaltı ve Santral Mahallelerinde kentsel dönüşüm kararı ile ilgili olarak. Bu iki mahallede ne yapılacaksa bunun kararını burada yaşayan halkın vermesi gerekir" dedi.

Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Kepezaltı ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine; tek kuruş ödemeden daire sahibi olma imkanı sunan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde en önemli viraj geçildi..

Antalya Kepezaltı ve Santral'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türel Kepezaltı ve Santral mahallelerinin 30 yıldır çözülemeyen imar sorununu çözdü. Türel, Kepezaltı Santral bölgesini Antalya'nın en güzel yerlerinden biri yapacak kentsel dönüşüm projesini vatandaşlara anlattı.

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

kepezaltı kentsel dönüşüm Haberi

kepezaltı kentsel dönüşüm

Antalya’nın ilk kentsel yenileme projesinde ilk adım atıldı. Kepez ve Santral Mahallerinin 1/25 bin nazım imar plan değişikliği Büyükşehir Ekim ayı meclisinde AK Parti grubunun kabul, CHP ve MHP’nin red oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi

Muhalefet karşı çıktı

Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen Kepez ve Santral Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hayata geçirilmesinin ilk adımı olan 1/25 bin ölçekli nazım imar planında değişikliği CHP ve MHP’ni gurubunun red oylarına karşılık AK Partili meclis üyelerinin oylarıyla oy çokluğuyla kabul edildi.

Çiklet tapusu demiştim

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, muhalefetin eleştirilerine tepki göstererek, Halkımız bu projeyi yap derse yapacağız, yapma derse zaten yapmayız. Projeyi hayata geçirebilmemiz için hak sahiplerinin 3’te 2’nin rızasını almamız...