19 / 04 / 2024

Kepeze dev sağlık merkezi

Kepeze dev sağlık merkezi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan şehir hastanesinin 1000 olan yatak kapasitesinin 1500'e çıkarıldığını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Dev sürekli işçi alımları başlıyor! Mülakat yok, KPSS şartı yok!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılında KPSS puan şartı olmadan sürekli işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. Geniş çaplı alımların olması bekleniyor. İşte detaylar...

İstanbullular merakla bekliyordu! Dev sağlık kompleksinin inşaatı bitti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden 620 yataklı İstanbul Seyrantepe Hastanesi'nin inşaatının tamamlandığını söyleyerek, açılış tarihini açıkladı. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Sağlık vadisi kurulacak!

TBMM Genel Kurulu'nda onaylanan Kalkınma Planı’yla 12 sektörde 20 dev adım atılacak. Çukurova’ya dev petrokimya tesisi kurulacak, Sağlık Vadisi hayata geçirilecek...

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Kocasinan'a 2 dev sağlık yatırımı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Beşparmak ve Turgutreis Mahallerinde inşaatı süren Aile Sağlık Merkezi’nde incelemeler yaptı. 

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Samsun Atakum'a gençlik merkezi ve sağlık kompleksi geliyor!

2017 yılına dev projelerle girmeye hazırlanan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu projelere bir yenisini daha ekleyerek, Atakum Belediyesi Gençlik Etüt Merkezi ve sağlık Kompleksi için düğmeye bastı.

Kepeze dev sağlık merkezi Haberi

Kepeze dev sağlık merkezi


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan şehir hastanesinin 1000 olan yatak kapasitesinin 1500'e çıkarıldığını açıkladı.  Kepez, dev sağlık yatırımlarıyla Antalya'nın sağlık üstü oluyor. Sütçüler bölgesinde Türkiye'nin ilk akıllı ve engelli dostu hastanesi olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımında sona gelindi. Ahatlı Mahallesinde 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin karkas inşaatı tamamİandı.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle ilçeye kazandırılan sağlık kampüsünün yapımı için de geri sayım başladı. 


YATAK KAPASİTESİ 1500'E ÇIKARILDI 

Ak Parti Antalya Milletvekili adayı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu'nun temel atma töreninde şehir hastanesiyle ilgili sevindirici gelişmeyi açıkladı. 

Eski Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kepez Göçerler'de 1500 dönümlük atan üzerine inşa edilecek sağlık kampüsünün 1000 olan...