20 / 04 / 2024

Kepeze yeni hastane geliyor

Kepeze yeni hastane geliyor

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan şehir hastanesinin 1000 olan yatak kapasitesinin 1500'e çıkarıldığını açıkladı.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane!

Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, "Ataköy’deki hastanemizi 1 yıl içinde açacak şekilde çalışmalarımız sürüyor" dedi. "Medicana, Levent-Maslak hattında da olmalı" diyen Bozkurt, bölgede bina araştırdıklarını belirtti... 

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Kepeze yeni hastane geliyor Haberi

Kepeze yeni hastane geliyor


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan şehir hastanesinin 1000 olan yatak kapasitesinin 1500'e çıkarıldığını açıkladı.  Kepez, dev sağlık yatırımlarıyla Antalya'nın sağlık üstü oluyor. Sütçüler bölgesinde Türkiye'nin ilk akıllı ve engelli dostu hastanesi olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımında sona gelindi. Ahatlı Mahallesinde 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin karkas inşaatı tamamİandı.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle ilçeye kazandırılan sağlık kampüsünün yapımı için de geri sayım başladı. 


YATAK KAPASİTESİ 1500'E ÇIKARILDI 

Ak Parti Antalya Milletvekili adayı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu'nun temel atma töreninde şehir hastanesiyle ilgili sevindirici gelişmeyi açıkladı. 

Eski Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kepez Göçerler'de 1500 dönümlük atan üzerine inşa edilecek sağlık kampüsünün 1000 olan...