29 / 03 / 2024

Kerem Göğüş willma elles bebekleri

Kerem Göğüş willma elles bebekleri

Willma Elles, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisiyle hayatımıza girdi. Macera için geldiği Türkiye’de aşkı da buldu. Kerem Göğüş’e gönlünü kaptıran oyuncu, şimdilerde ikiz annesi olmanın keyfini çıkarıyor...

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Ülke genelinde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Sedimega İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Kerem Güney Avcı, kentsel dönüşümde olması gerekenleri anlattı. 

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Has Mirhat İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Has Mirhat İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Amal ve Kerem Amal ortaklığında kuruldu.

Sağlıklı evlere talep artıyor!

Koronavirüs salgını sonrasında konut tercihleri bir hayli değişti. Fiziksel koşulların insanların temel önceliği haline geldiğini söyleyen Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu belirtti.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Kerem Göğüş willma elles bebekleri Haberi

Kerem Göğüş willma elles bebekleri

 Artık Milat Aristo Kerem ve Melodi Evita Veronika hayatınızda. Hamileliğiniz nasıl geçti?


- Wilma Elles: Kendimi çok şanslı hissediyorum. Hamilelik çok güzel bir süreç. Kendinizi gerçekten melekmiş gibi hissedebiliyorsunuz. Hamilelik düşündüğümden çok daha kolay bir şeymiş. Sadece son ay benim için zor geçti. Gerçekten zor uyudum, yürüyemedim, pek çok hamilelik problemim vardı. Fakat öncesinde normal bir şekilde çalıştım. Üç sinema filmi çektim, Amerika’da bir filmde başrolde oynadım, diziye devam ettim, fotoğraf çekimlerim oldu... Yani normal hayatıma devam ettim, bu beni çok mutlu etti. 




Anne olmak nasıl bir duygu? Sizi nasıl değiştirdi pekiyi?

- W. Elles: O da bambaşka bir duygu. Onlar için varım ve her şeyi yaparım. Kendimi şu anda tam olmuş ve güçlü hissediyorum. Şimdi hayatın anlamını daha iyi çözdüm. Annelikle...