20 / 04 / 2024

Kerem Tunçeri inşaat şirketi

Kerem Tunçeri inşaat şirketi

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, inşaat şirketi kurdu. Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da kuruldu.

İnşaat sektörü temsilcileri 2024 yılından tedirgin! Arz sıkıntısı yaşanabilir!

Eflasyonist ortam, inşaat sektöründe kendini en çok konuta erişim zorluğu ve fahiş kira artışlarında gödterdi. İnşaat temsilcileri 2024'e karşı vatandaşları uyarıyor, uzmanlar 2023 yılının zorlu geçtiğini, 2024’e ise daha temkinli baktıklarını belirtti.

İnşaat sektöründe fiyatlar her geçen gün yükseliyor!

Antalya'nın önemli inşaat firmaları arasında bulunan Tunç Group, Antalyalıları modern ve estetik yapılarla bir araya getiriyor. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

15 yılda inşaat sektörü yüzde 160.2 büyüdü!

Türkiye GSYH’sının tek başına yüzde 32’sini temsil eden 15 yılda inşaat katma değeri yüzde 182 oranında arttı...

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Kerem Tunçeri inşaat şirketi kurdu!

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, inşaat şirketi kurdu. Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da kuruldu.

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Tuncay, Mehmet Kerem Tunçeri ve Mehmet Yavuz Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Kanada’da inşaat izinlerinin değeri Ekim ayında yüzde 14,6 azaldı!

Kanada'da Ekim ayı içerisinde alınan inşaat izinlerinin değeri aylık yüzde 14.6 azalarak, 8.2 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.

Türk Kızılay Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatında son durum ne?

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Onarım Fabrikası ve arazisinde Türk Kızılay tarafından hayata geçirilecek olan Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatını inceledi.

Almanya'da inşaat sektörü 2019'da rekor sipariş aldı!

Almanya'da yeni inşaat siparişlerinin toplam değeri 86 milyar 100 milyon avro ile 1990 yılından bu yana en yüksek yıllık rakama ulaştı

İşeri İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşeri İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sönmez İşeri tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki sorunlar çözülmeli!

ATSO İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektöründeki sorunlara çözüm bulunması gerektiğini söyleyerek, belediye ve bağlı şirketlerin ruhsat harçlarını düşürmesi gerektiğini belirtti.

Kerem Tunçeri inşaat şirketi Haberi

Kerem Tunçeri inşaat şirketi

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Tuncay, Mehmet Kerem Tunçeri ve Mehmet Yavuz Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

14 Nisan 1979 İstanbul doğumlu olan ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, Türk milli takımı ve Anadolu Efes S.K.'de oyun kurucu pozisyonunda oynadı. Galatasaray'da yetişen Kerem Tunçeri, basketbolda en önemli pozisyonlardan biri olan guard mevkiinde hem Türkiye'nin önemli takımlarında hem de Türk Milli takımında önemli görevler üstlendi. 

Tunçeri, Galatasaray'da kendini gösterdikten sonra 1999 yılında Avrupa Basketbol Şampiyonası'na Orhun Ene'nin arkasında yedek oyun kurucu olarak Orhun'u dinlendirmek üzere milli kadroya girdi. 

2009 sezonun yarı devresinden itibaren Anadolu Efes ile anlaştı. 2012-13 sezonunun ardından kaptanlığını yaptığı ve 5 yıl formasını giydiği Anadolu Efes'ten ayrıldı.

2013-14 sezonu başlamadan önce TBL'de Ankara...