04 / 05 / 2024

Keriman Dilek Berberoğlu kimdir

Keriman Dilek Berberoğlu kimdir

Mimar Keriman Dilek Berberoğlu kimdir? Mimar Keriman Dilek Berberoğlu, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Keriman Dilek Berberoğlu bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Feraye Tanyolaç'ın kira dilekçesi şaşırttı: 'Ölümle burun burunayım; fareli, pireli eve 80 bin TL çok' dedi!

Bebek’te kiracı olduğu evin kirasının 80 bin TL olması için mahkemeye verilen Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın dilekçesi şaşırttı. Tanyolaç, 'Fareli, pireli eve 80 bin TL çok' dedi ve yıkılma riski çok yüksek, doğalgazı olmayan, çöp manzaralı evde oturduğunu söyledi.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Paşaloğlu ve Sami Karakoç ortaklığında kuruldu.

Marmaris'teki ruhsatsız işletme için çağrı!

Marmaris'te ruhsatı olmadığı nedeniyle 7 defa mühürlenmesi karşısında faaliyetine devam eden go kart işletmesinin kapatılması için mahalle sakinlerinden Deniz Berberoğlu açık grevi başladı. 

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul için itiraz dilekçesi!

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul projesi kapsamında askıda bulunan planlara ilişkin itiraz dilekçesi verdi. Kaftancıoğlu, 16 milyon İstanbullu ile birlikte dayanışma içerisinde mücadele edeceklerini belirtti.

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'daki villası için 'usulsüz çıktı' iddiası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bodrum Yahşi’de eşi Dilek İmamoğlu adına satın aldığı villanın turizm tesis alanına yapıldığı ve İmamoğlu’na yasaya aykırı şekilde kat mülkiyeti tapusu verildiği iddia edildi. 

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdığı mektubun içeriğini anlattı!

Ekrem İmamoğlu, ÇED raporuna itirazının ardından bugün Kanal İstanbul projesindeki ‘Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği’ için itiraz dilekçesi verdi. Dilekçeyi teslim etmeden önce İmamoğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı…

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Berberoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un ÇED raporuna itiraz dilekçesi verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporuna itiraz dilekçesini Beşiktaş'taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne verdi. Başkan Ekrem İmamoğlu, 3 bilim insanının raporunu okuduğunu ve uykularının kaçtığını belirtti.

Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesini teslim etti!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul Projesi’nin iptali için itiraz dilekçesini bugün Beşiktaş’taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim etti...

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

Keriman Dilek Berberoğlu kimdir Haberi

Keriman Dilek Berberoğlu kimdir

Keriman Dilek Berberoğlu kimdir?

Keriman Dilek Berberoğlu, 1961 yılı Ankara doğumlu. Berberoğlu, Çatkı Mimarlık Mühendislik ve Müteahhitlik Tic. Ltd. Şti. de çalışmalarına devam ediyor.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Türkiye Ziraat Bankası İnşaat Emlak Daire Başkanlığı (Çalışan) (1987 / 1996)


Arttek Yapı End. (Çalışan) (1984 / 1987)

Dilek Kıtay (Berberoğlu) Serbest Meslek Bürosu (Ortak) (1982 / 1984)


Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1981)

Lisans Öncesi Eğitimi Ankara Kız Meslek Lisesi (1977)


Mimar Keriman Dilek Berberoğlu projeleri..

Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Mimari Yarışma Projesi - 5. Ödül (2010)

Danıştay Başkanlığı Hizmet Binası Mimari Yarışma Projesi - 3. Ödül (2008)

İzmit Alışveriş Merkezi (2007)

Eskişehir Ticaret Odası Hizmet Binası, Fuar-Sergi ve Kongre Merkezi, Sosyal Tesisleri Yarışma Projesi Satınalma (2007)

Dicle Vadisi Peyzaj Planlama Kentsel Tasarım ve...