19 / 04 / 2024

Kervansaray Lara Hotel

Kervansaray Lara Hotel

Kervansaray Grubu'nun Antalya'daki oteli Kervansaray Hotel Lara icradan satışa çıkmıştı. 318 milyon TL'ye satışa çıkan otelin ihalesinde katılım olmadı.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Kervansaray Lara Oteli 520.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kervansaray Lara Oteli'nin açık arttırma ilanı gerçekleştirildi. Otelin kıymet taktir toplamı 520 milyon 587 bin 193 TL olarak belirlendi. Açık artırmanın 1. satış günü 3 Şubat, 2. satış günü ise 2 Mart olarak ilan edildi.

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

Kervansaray'dan Lara Oteli kiralama açıklaması!

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Kervansaray'ın Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Kervansaray Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı...

Kervansaray 544.8 milyon TL'lik borcunu devretti, Lara Otel icradan kurtuldu!

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den 2006'da kullandığı ve şirketin en büyük riski olarak nitelendirilen kredi borcunu devrettiğini açıkladı...

Kervansaray Lara Oteli'nin icradan satışı durduruldu!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 27973 ada, 39 parsel ve 40 parselde yer alan otel icradan satışa çıkarılmıştı. İcra satışı mahkemenin 5 Aralık 2019 tarihli istinaf ve temyiz yolu kapalı olmak üzere verilen "kesin" kararıyla durduruldu...

Antalya Kervansaray Lara Otel 495 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 27973 ada, 39 parsel ve 40 parselde yer alan otel icradan satışa çıkarıldı...

Kervansaray Lara Hotel 318 milyon TL'ye 2. kez ihale edildi!

Antalya 6. İcra Müdürlüğü tarafından Lara'daki Kervansaray Otel ikinci kez satışa çıkarıldı. 318 milyon TL'ye satılan otelin ihalesine katılım olmadı.

Kervansaray Lara Hotel'in satışına kimse katılmadı!

Kervansaray Grubu'nun Antalya'daki oteli Kervansaray Hotel Lara icradan satışa çıkmıştı. 318 milyon TL'ye satışa çıkan otelin ihalesinde katılım olmadı.

Kervansaray'ın Lara ve Bodrum'daki iki oteli icradan satılıyor!

Bodrum ve Antalya Lara’daki iki otelin icradan satışı için gün açıklandı. Kervansaray markası ile hizmet veren Antalya Lara’daki otel için 318 milyon TL, Bodrum’daki otel için ise 94 milyon TL bedel belirlendi.

Kervansaray Bodrum Resort Hotel icradan 94.2 milyon TL'ye satılıyor!

Bodrum 2. İcra Dairesi Muğla Bodrum İlçesi, Zeytinli Kahve Mahallesi'ndeki Kervansaray Kervansaray Bodrum Resort Hotel'i satıyor. Kervansaray Termal Turizm'e ait olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

Kervansaray Bodrum Hotel 94.2 milyon TL'ye icradan satışta!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Bodrum Torba'daki Kervansaray Bodrum Resort & Hotel'i satışa çıkardı. 49 yıllık irtifak hakkı olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

Kervansaray Lara Hotel Haberi

Kervansaray Lara Hotel

Kervansaray Grubu'na ait Kervansaray Hotel Lara, icradan 318 milyon TL 'ye satışa çıktı.  Antalya'daki 550 odalı otelin satışına kimse katılmadı. 


Kervansaray Yatırım Holding'den konuyla ilgili olarak KAP'a açıklama yaptı.


Firmanın açıklamasında "Buna ilişkin olarak, Kervansaray Antalya Lara Oteli için Antalya 6.İcra Müdürlüğünce satışa hazırlık işlemleri tamamlanmış ve 29 Mayıs tarihinde, muhammen bedelin yüzde 50'sinden yapılan açık artırmaya alıcı çıkmaması nedeniyle katılım olmamış ve satış gerçekleşmemiştir" denildi.