23 / 04 / 2024

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ipotek

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ipotek

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş'nin iştiraki olan Kervansaray Tekstil Yatırımları San. ve Tic. A.Ş'nin yapmış olduğu sözleşmenin teminatına teşkil etmek üzere ipotek verilmesi işlemi tamamlandı...

Skane Hansa Holdıng Ab Merkezi İsveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Skane Hansa Holdıng Ab Merkezi İsveç İstanbul Merkez Şubesi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şaş tarafından kuruldu.

Ctp Gamma Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Gamma Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ctp Turkısh Holdıng B.V. tarafından kuruldu.

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Kemer Göktürk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Göktürk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 764 bin 500,00 TL sermaye bedeli ile Hazır Holdıng Bv tarafından kuruldu. 

Akfen Holding pay satışını açıkladı!

AKFEN HOLDİNG A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda pay satışı açıklandı.

Güngör Güzel, Kadastro Dairesi Başkanlığına atandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından, Kadastro Dairesi Başkanlığına Güngör Güzel atandı. Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev alan Güngör Güzel'in atama kararı 24 Haziran 2014 tarihinde alındı...

Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Tiacret. A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu.

NG Sapanca’nın muhteşem doğasında yazın enerjisini yakalayın!

Türkiye’nin yükselen otel zinciri NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, yemyeşil bir doğanın içinde rüya gibi bir hafta sonu geçirmeniz için her ayrıntıyı düşündü.

NG Kütahya Seramik’in 190. Mağazası Safranbolu’da hizmete açıldı!

NG Kütahya Seramik’in her beğeni ve zevke hitap eden en yeni koleksiyonlarının yer aldığı 1000 metrekare büyüklüğündeki mağaza, Batı Karadeniz Bölgesi’nin en büyük seramik showroom’u olma özelliğini taşıyor.

Güngören Yeşil Camii ibadete açıldı!

Güngören Yeşil Camii, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ın katıldığı törenle açıldı.

NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı!

Batı Karadeniz'in en büyük seramik şovrumu Karabük'te açıldı. NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı. NG Kütahya Seramik Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral açılışa katılanlara teşekkür etti.

NG Kütahya Seramik Erzurum'un en büyük seramik showroom'unu açtı!

NG Kütahya Seramik Erzurum'un en büyük seramik showroom'unu açtı. Ziyaretçilerin Kadıoğlu İnşaat’ın uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabildiği showroom’da, NG Kütahya Seramik’in seramik sektörüne yön veren tasarımları sizleri bekliyor.

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ipotek Haberi

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ipotek

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'den açıklama;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


22.05.2013 ve 23.05.2013 tarihli özel durum açıklamalarımızda duyurduğumuz üzere;


İştirakimiz Kervansaray Tekstil Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Danış Turizm ve İnşaat A.Ş.ile Beyoğlu 31.Noterliği'nde 30 Nisan 2013 tarihli 19305 sayılı sözleşme kapsamında teminatını teşkil etmek üzere 7.600.000 TL'lık (Yedimilyonaltıyüzbin TL) borca karşılık Danış Turizm ve İnşaat A.Ş. lehine aktifimizde kayıtlı bulunan İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Maslak Mevkii, 21 Pafta, 2687 Parselde kayıtlı taşınmazın 51/100 hissesinin 1.derecede 1.sırada ipotek verilmesi işlemi tamamlanmıştır.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine sunulur.


KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG...