24 / 04 / 2024

Kervansaray Yatırım lara

Kervansaray Yatırım lara

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım'dan Lara ve de Kundu otelleri için bir açıklama yaptı...

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Vatandaşlık almak için gayrimenkul yatırımı 750 bin dolar olmalı...

Gayrimenkul alımı veya yatırım karşılığı olarak yabancılara verilen ikamet izni ve vatandaşlık verilmesi konusunda önemli değişiklikler bekleniyor. İşte haberin detayları...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

İslam Memiş'ten yeni yatırım aracı tavsiyesi! Ne altın ne gümüş ne borsa ne de dolar

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken uyarılar yaptı. Uzun vadeli yatırım yapmak isteyen vatandaşlara bu madeni öneren İslam Memiş, 'Bu tarafa yatırım yapanlar servet kazacak' diyerek tarihi fırsatı açıkladı.

Kervansaray Yatırım lara Haberi

Kervansaray Yatırım lara

Kervansaray Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsagundem.com'un 16.01.2014 tarihli haberinde, Antalya'da bulunan Kervansaray Lara ve Kervansaray Kundu otellerine ait gayrimenkullerinin % 50 hissesinin satış görüşmelerinin devam ettiği İranlı İşadamı Mirahmed Shoseu ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için Büyükelçilikler, Konsolosluklar, İran İş Konseyi başta olmak üzere Borsa Gündem olarak başvuru yaptığı makamlar olduğu ancak; Türkiye'de büyük bir yatırıma girişmek isteyen İranlı işadamını tanıyan kimsenin olmadığı yönünde haberlere yer verilmiştir.


İranlı işadamı Mirahmed Shoseu (veya Mirahmad Shojaee) şirketimizle hem kendisi hem de Ardem Industrial and Commercial Consulting Co.Ltd. şirketinin temsilcisi ve yine kendisi gibi İranlı olan Mehdi Tohidi vasıtasıyla irtibata geçmiştir. İşadamının İngilizce olarak telaffuz edilen tam adı Seyed Ahmed Shojai'dir. Ancak, İran'da kullanılan dil Farsça olması nedeniyle işadamının adını latin alfabesine...