28 / 03 / 2024

keşan belediye binası yıkım

keşan belediye binası yıkım

Edirne Keşan'da yer alan eski belediye binası hakkında deprem riski taşıması nedeniyle tahliye kararı alındı.

Deprem riski taşıyan Keşan Belediye Binası tahliye edilecek!

Edirne Keşan'da yer alan eski belediye binası hakkında deprem riski taşıması nedeniyle tahliye kararı alındı.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Tahiroğulları Keşan Un Sanayi'nin binası yıkılıyor!

1971-2013 yılları arasında un imalatı yapılması için bölgeye hizmet veren Tahiroğulları Keşan Un Sanayi binasının yıkımına başlandı.

Keşan'da imar toplantısı yapıldı!

Keşan Belediye Meclisi 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü olağanüstü gündemle toplandı.Keşan'da imar toplantısı yapıldı.

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

Trabzon Tarihi Belediye Binası açıldı!

Toplu açılış töreni için Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meydan Parkı II. Etap Kentsel Yenileme Projesi ve bu kapsamda yeniden restore edilen tarihi Belediye binasını hizmete açtı.

Edirne Keşan'daki Dörtyol Kavşağı'nın imar planına onay verilmedi!

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprülü olarak yeniden düzenlenen Dörtyol Kavşağı'nın imar planına, Keşan Belediye Meclisi tarafından CHP ve MHP’li üyelerin karşı oyuyla onay verilmedi.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının kazıkları kırık mı?

İzmir Büyükşehir Belediye binasının depreme dayanıklı olmadığını ortaya koyan raporda yapıyı taşıyan kazıkların kırık olduğu da yer alıyor. 2 bin çalışanın can güvenliği risk altında

Keşan Belediyesi'nin eski binası ne olsun?

Keşan Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasıyla birlikte eski belediye binasının akıbeti de ilçenin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Kocaeli Karamürsel belediye binasında son dokunuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı.

keşan belediye binası yıkım Haberi

keşan belediye binası yıkım

Keşan ilçe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünal, Keşan Belediyesi eski hizmet binası için yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir doğal afet durumunda sağlam kalmasının mümkün olmadığını söyledi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Keşan Belediyesi, 2016 senesinde eski hizmet binasından bugün halen hizmet verdiği Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksine tüm birimleri ile taşındığını söyleyen Ünal, “Devamındaki süreçte eski hizmet binasında belediyenin mevcut kiracıları, kullanıma devam etti. Kullanılmayan alanlar ise binanın yaşına bağlı deformasyon sebebi ile her gün daha da yıpranarak bir daha kullanılamayacak kadar güvensiz hale gelmiştir” dedi.

Depremde ayakta kalamaz

Keşan Belediyesi tarafından gözle görülen deformasyonlar karşısında sağlamlık bakımından değerlendirilmesi için ilgili mevzuatlar dahilinde binadan çeşitli numuneler alındığını söyleyen  Ünal, “Alınan numunelerin laboratuvar incelemesi yapıldı. Özel teknik cihazlarla binanın iskelet röntgeni...