16 / 04 / 2024

keşan gıda osb ne zaman açılıyor

keşan gıda osb ne zaman açılıyor

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.00,00 TL sermeye bedeli ile Ramazan Doğan tarafından kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Çan tarafından kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Javad Nikou tarafından kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Javad Nıkou tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gıda Komitesinin yapısı ve işleyişini yeniden değiştirdi

Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle bütün kamuoyunun yakından etkilendiği tarımsal ürün ve gıda fiyatlarını izleyip değerlendiren Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi'nin yapısı güncellendi.

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenler’de yapıldı

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan gıda fiyatlarındaki artışla ilgili uyardı!

Gıda fiyatlarındaki artışlar konusunda Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyeceklerini söyleyerek, "Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir." dedi.

Edirne Keşan OSB 2023'te faaliyete geçecek!

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2023 yılında faaliyete geçmesi planlanan ve çok sayıda kişiye istihdam sunacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB), gıda alanında bölgenin "üretim üssü" olması amaçlanıyor.

keşan gıda osb ne zaman açılıyor Haberi

keşan gıda osb ne zaman açılıyor

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. Gıda sanayi sektöründen işletmelerin bulunacaği projenin değeri 35,5 milyon TL olarak belirlendi. 140,45 ha’lık OSB Alanı üzerinde kurulacak tesisler için, OSB Yönetimi ile firmalar arasında yapılacak talepler doğrultusunda yer tahsisi yapılacak OSB alanı içerisinde minimum 3 bin metrekare olacak şekilde çeşitli büyüklüklerde alana sahip 126 sanayi tesisi kurulması hedefleniyor. 

Medya keşan Gazetesi'nden Bülent Saylam'ın haberine göre; 17 Mayıs 2019 tarihinde Paşayiğit Mahallesinde gerçekleştirilen ÇED Halkın Katılımı toplantısı ile süreçte belirtilen, gerçekleştirilecek olan projeye ilişkin detaylar şu şekilde:

PROJENİN SOSYAL VE EKONOMİK YÖNDEN GEREKLİLİĞİ (FAYDA MALİYET ANALİZİ)

ÇED raporunda yapılan analizlerde; projenin hayata geçmesiyle birlikte, gıda sektöründe faaliyet gösteren tesislerin bir arada ve...