26 / 04 / 2024

keşan toki başvuru işlemleri

keşan toki başvuru işlemleri

TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinde yer alan 456 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları ne zaman?

TOKİ başvuru değerlendirme nedir?

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru aşaması ve şu an gerçekleşen kura çekilişi ülke gündemini oluşturuyor. Vatandaşlar da bu sürece dair merak ettiği soruları yöneltiyor.

2022 TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? İşte TOKİ başvuru takvimi! Hemen bu tarihlere bakın!

TOKİ başvuru koşulları ve takvimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan kabine toplantısının ardından açıklandı. TOKİ Toplu konut başvuru tarihleri, konut fiyatları ve başvuru koşullarını hakkında bütün ayrıntılar için hemen bakın!

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Edirne Keşan Beyendik başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan Beyendik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Edirne Keşan TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Keşan Beğendik 456 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet standart konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir başvuruları bugün başlıyor!

240 adet dairelik TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ başvuruları bugün başlıyor

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir başvuruları!

240 adet dairelik TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir başvuruları ne zaman başlayacak?

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri!

Bursa Hamitler 1. Etap Toki projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri...

Siirt Evren Mahallesi Toki başvuru tarihleri!

Siirt Merkez Evren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, Siirt Evren Mahallesi Toki başvuru tarihleri...

Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri!

87 konutluk Kayseri İncesu 3. etap Toki projesindeki daireler kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa çıkıyor. İşte, Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri...

Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Erzincan Çukurkuyu Toki projesinde 5 konut satışa çıkıyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri..

Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri!

154 konutluk Denizli Karahayıt projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri...

keşan toki başvuru işlemleri Haberi

keşan toki başvuru işlemleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Keşan Beğendik 456 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet standart konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Edirne Keşan Beğendik 456 Adet Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Keşan Şubesi olacak.


TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuru!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları 24 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. 


Satış duyurusu için