28 / 03 / 2024

kesintisiz elektrik gücü jeneratör

kesintisiz elektrik gücü jeneratör

Hızla gelişen kentleşme, kesintisiz elektrik gücü sağlayan jeneratör sektörünü de hareketlendiriyor...

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

ABD ekonomisi ticari gayrimenkul borcu ile gücünü kaybediyor...

JPMorgan’ın geçtiğimiz sene son günlerinde yayınladığı raporda, Amerikan ekonomisinin gücünün bir kısmını kaybedeceğine dikkat çekildi; fakat resesyon yerine “2024'te yumuşak bir iniş yapabilir” denildi. İşte haberin detayları...

Kentsel dönüşümde kritik detay: Ödeme gücü olmayan dar gelirlilerin konutlarına devlet ortak olacak! 

Kentsel dönüşüm yasasında yapılan düzenlemeye göre; dönüşüm için 'ödeme gücü olmayan dar gelirli ve yoksul kişilerin evlerine devlet 'paylı mülkiyet esaslarına göre' ortak olabilecek. Peki bu sistem nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Milyonlarca vatandaşa müjde: Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek! 

Milyonlarca kişiyi kapsayan sosyal sigorta sisteminde yenilikler gündemde konuşulmaya başlandı. Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

ASO Başkanı Ardıç’tan dikkat çeken iş gücü açığı uyarısı! ‘Bu problem bir an önce ele alınmalı’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, sanayinin neredeyse bütün sektörlerinde iş gücü açığının gün geçtikçe artığını söyledi. Ardıkç, "Bu problemin bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde üretimi istediğimiz seviyelerde artırmamız ve geliştirmemiz mümkün olmayacak” diye konuştu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 3,3 kat arttı! Tamı tamına 105 bin megavatı aştı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Türkiye'de enerji alanında atılan adımlarla elektrik kurulu gücü ve ekipman üretiminin arttığını ifade etti. Tancan, "Geçen yıl 31 bin 846 megavat olan elektrik kurulu gücü 3,3 kat artarak temmuz ayı sonunda 105 bin 135 megavata ulaştı”dedi

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

kesintisiz elektrik gücü jeneratör Haberi

kesintisiz elektrik gücü jeneratör




Hızla gelişen kentleşme, kesintisiz elektrik gücü sağlayan jeneratör sektörünü de hareketlendiriyor. Türkiye'de bugün 300 milyon dolarlık bir hacme sahip olan sektörün, önümüzdeki 5 yıl içinde en az iki kat büyümesi bekleniyor. Bu büyümenin, hem iç pazar hem de bölge ülkelerindeki ihtiyaçlardan kaynaklanacağı öngörülüyor. 


Dünyada 11.5 milyar dolar seviyesinde olduğu tahmin edilen jeneratör sektörü açısından Türkiye'de son dönemde güçlü bir hareketlilik sözkonusu. Artan enerji ihtiyacı, bu enerjinin kesintisiz olarak devam etmesi gerekliliği, lüks konutlar, kentsel dönüşüm ve artan sayıdaki konaklama tesisleri nedeniyle jeneratör sektörü, hayatın aksamaması açısından önemli bir işlev yükleniyor. Bugün Türkiye'de sektörün 300 milyon dolarlık bir hacmi söz konusu. iç pazardaki hareketliliğin yanı sıra özellikle çevre ülkelerdeki gelişmeler de Türk jeneratör pazarım büy ütüyor ve Türkiye'yi bu konuda bölgesel...