25 / 04 / 2024

Keskin Color ürünleri

Keskin Color ürünleri

1970’lerden 1990’ların ortasına kadar tebrik kartı, poster ve takvim basıp satan Keskin Color, sonradan girdiği defter imalatıyla kırtasiye devi oldu. Firma, yeni fabrika yatırımı için düğmeye bastı.

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Keskin tarafından kuruldu.

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti kuruldu!

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Doğan Keskin tarafından kuruldu.

Keskin Color yeni fabrika yatırımı için düğmeye bastı!

1970’lerden 1990’ların ortasına kadar tebrik kartı, poster ve takvim basıp satan Keskin Color, sonradan girdiği defter imalatıyla kırtasiye devi oldu. Firma, yeni fabrika yatırımı için düğmeye bastı.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Keskin Color ürünleri Haberi

Keskin Color ürünleri

BİR zamanlar en önemli matbaa ürünlerinden, tebrik kartlarının (kart postal) ilk üreticilerinden Keskin Color artık dev bir kırtasiyeci. Firmanın ikinci kuşak temsilcisi Reşit Keskin, bu yıl 26 milyon lira ciro beklediklerini belirtiyor ve Selimpaşa’da 14 bin metrekare kapalı alana sahip yeni bir fabrika yatırımına başladıklarını anlatıyor. 1963’te başlayan ve uzun yıllar devam eden kart postal işinden dolayı Türkiye’nin yakın geçmişinden çok zengin bir fotoraf arşivine sahip olduklarını söyleyen Keskin, şöyle anlatıyor Keskin Color’un öyküsünü: 



“Karaman Ermenekliyiz. Ben 3 yaşındayken ayrılmışız. Önce Ankara’ya taşındık. Babam (Abdullah Keskin) orada un ticareti yaptı. Sonra işleri bozuldu. Amcam (Naci Keskin) Pendik’te Fransızca öğretmeniydi. Turistik yerlerin fotoğraflarını çekip kart postal bastırıp satarak ek gelir sağlıyormuş. Babama ‘gel bu işi yapalım’ demiş. Sultanahmet, Galata Köprüsü, Kız...