25 / 04 / 2024

Kestel pazar alanı

Kestel pazar alanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa ediliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Harmancık Kapalı Pazar Alanı'nda düzenlenen AK Parti Meram 7. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı açıklamada, Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa edildiğini açıkladı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Bursa Kestel otoparkı Eylül’de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak Kestel’e kazandırılan katlı otopark ve pazar alanında inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor…

İBB Beylikdüzü'ne Kültürel Tesis Alanı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu göz kamaştıracak!

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Kestel pazar alanı Haberi

Kestel pazar alanı

Bursa’nın 17 ilçesinde de yaşam kalitesini yükseltmesi  planlanan yatırımlarda bulunan Büyükşehir Belediyesi, Kestel ilçesine de modern bir katlı otopark ve pazar alanı kazandırıyor. 

Milliyet'te yer alan habere göre, Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi’nde toplam 15 bin 792 metrekare inşaat alanına sahip 4 katlı, 264 araç kapasiteli otopark, yaklaşık 5 bin metrekarelik pazar alanı ve Bursa Caddesi’ne cepheli 1900 metrekarelik kapalı dükkan alanının da yer aldığı katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve berbaerindeki Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır tamamlandığında Kestel ilçesinde önemli bir ihtiyacını karşılayacak inşaat alanını inceledi.