29 / 03 / 2024

kestel su kesintileri

kestel su kesintileri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Kestel İlçesi’nde 18 Şubat-15 Mart tarihleri arasında su kesintisi uygulanacaktır..

İstanbul su kesintisi 17 Mayıs 2015!

İstanbul'da hafta sonları uygulanan su kesintileri bugün de yüzbinlerce kişiyi mağdur etti. 11 ilçede sabahın erken saatlerinde sular kesildi. Su kesintisi gerekçesi ise ağırlıklı olarak yine 'enerji kesintisi problemi' olarak duyuruldu.

Bursa Kestel'de su kesintisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Kestel İlçesi’nde 18 Şubat-15 Mart tarihleri arasında su kesintisi uygulanacaktır..

Mudanya ve Kestel'de su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Mudanya ve Kestel ilçelerinde 13 Ocak Salı günü su kesintisi uygulanacak...

Kestel Kooperatifi'nden 45 bin akasya fidanı!

Kestel Süs Bitkileri ve Meyve Fidancılığı Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile Orman ve Su işleri Bakanlığı ve Bursa Orman İşletme Müdürlüğü arasında 750 bin lira tutarındaki 45 bin adet akasya fidanı alım anlaşması yapıldı.

Kestel'de alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Kestel'e bağlı Barakfakih, Serme, Narlıdere ve Dudaklı mahallelerinin kanalizasyon ve yağmur suyu sorununu giderecek altyapı çalışması tüm hızıyla sürüyor. Alt yapı çalışmalarıyla ovada su basmalarına engellenmesi hedefleniyor.

Sakarya Taraklı'nın su sorunu çözüldü!

SASKİ Taraklı’nın su yetmezliği sorununu çözüme kavuşturmak için açtığı yeni su kuyusunu devreye aldı. Devreye alınan su kuyusuyla birlikte Taraklı’da su yetmezliği nedeniyle yaşanan su kesintileri çözüme kavuşmuş oldu.

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında su kesintisi var!

İstanbul’da bugünden itibaren su kesintileri başlıyor. Riva’da bulunan Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde bu sabah saatlerinden itibaren iyileştirme çalışmaları başladı. Bu nedenle Anadolu Yakasında; Maltepe, kartal ve Pendik’te su kesintisi olacak.

Ömer Nergiz: Yalova'daki su kesintileri devam edecek!

Yalova 'da, barajdaki suyun 3-4 gün yetecek kadar azalması karşısında yürütülen çalışmalardan sonuç alınmaya başlandı. Bu süreçte alternatif çözümler devreye konularak vatandaşların susuz kalması önlenecek.

Yalova'da su kesintisi yapılacak!

Vatandaşların suyu tasarruflu kullanması gerektiğine dikkati çeken Nergiz, "Gökçe Barajı'nda 1 haftalık içme suyu kaldı. Su kesintileri yeniden gündemde. O nedenle halkımız suyu idareli kullanmalı" dedi

Çeşme'nin kent sorunları halkı mağdur ediyor!

Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın plaj sayısını artırma sözü umut verdi ancak ilçede su kesintileri, arıtma yapılmaması nedeniyle yayılan kötü kokular, sinek sorunu ve kaldırım işgalleri vatandaşı mağdur ediyor

Çeşme'deki kent sorunları halkı mağdur ediyor!

Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın plaj sayısını artırma sözü umut verdi ancak ilçede su kesintileri, arıtma yapılmaması nedeniyle yayılan kötü kokular, sinek sorunu ve kaldırım işgalleri vatandaşı mağdur ediyor..

Yalova'nın 1 aylık suyu kaldı!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, kentin 1 aylık suyunun kaldığını ve tasarruf yapılmadığı takdirde, 10-15 günlük süre içerisinde su kesintileri başlayacağını söyledi.

Sapanca Gölü Çelik İsale Hattı'na tünel açılıyor!

Projenin geldiği aşama hakkında bilgiler veren Başkan Zeki Koçoğlu, "Çelik isale hattının tamamlanmasıyla şehirde genel su kesintileri sona erecek. Yaklaşık 11 kilometre uzunluğundaki hattın 9 kilometrelik bölümü tamamlandı" dedi

kestel su kesintileri Haberi

kestel su kesintileri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Kestel İlçesi’nde 18 Şubat-15 Mart tarihleri arasında su kesintisi uygulanacaktır.

BUSKİ yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Kestel İlçesi Yeni Mahalle Atatürk Cadde ve Fatih Cadde ile civarında, 18 Şubat Çarşamba ile 15 Mart Pazar tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda...