14 / 05 / 2024

Keten Haliç Projesi

Keten Haliç Projesi

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Konut satışının hareketlenmesi için faizler düşmeli!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, sektörün gelişimine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, konut kredilerinde faizleriyle ilgili devletten altın vuruş beklediklerini söyledi.

Dönüşümde itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır!

5'inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çelik, "Kentsel dönüşümde en büyük itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır" ifadelerini kullandı.

2023'e kadar 7 milyon konut yenilenmeli!

Kentsel dönüşümün uzun vadeli bir süreç olduğunu belirten Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik siyasi iradenin desteğinin tam olduğunu belirtti.

Avni Çelik 2017'de mesleği bırakacağını açıkladı!

Gayrimenkul başta olmak üzere 34 şirketi çatısı altında toplayan Sinpaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, ‘Bugüne kadar en büyük servetim, itibar sermayem oldu’ dedi. Çelik ayrıca, 2017 yılında profesyonel olarak mesleği bırakacağını da açıkladı…

Avni Çelik: En kötü senaryoda bile 3 bin ev satarız!

Ülke içinde yaşanan siyasi ve ekonomik gelişmelere karşın yılda 3 bin konut satışı hedefiyle yola devam ettiklerini belirten Çelik, “En kötü senaryoda sektör yüzde 30 küçülse bile biz yılda 3 bin ev satarız. Kalan bölümü diğer şirketler paylaşır” dedi.

Avni Çelik'in Servet GYO'daki payı yüzde 47,93'e yükseldi!

Avni Çelik'in Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sermayesindeki payı bugün itibariyle yüzde 47,75'ten, yüzde 47,93'e yükseldi.

Yabancının konut talebi ortamın iyileşmesine bağlı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yüksek İstişare Kurulu, bu yılki 3. toplantısını gerçekleştirdi. GYODER İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, yabancıya konut satışı arttığını belirtti.

Seba Gacemer görevden alındı!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Hürriyet Gazetesi’nin 1 Eylül 2015 tarihli nüshasında yayınlanan ve yanlış yorumlamalara yol açabilecek röportajı dolayısıyla, Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından tedbiren görevden alındı.

Sinpaş GYO pay alım işlemlerini gerçekleştirdi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Sn.Avni Çelik'in Sinpaş GYO sermayesindeki payları hakkında bilgilerini yayınladı.

Avni Çelik'in Sinpaş GYO'daki patı yüzde 12,37'ye çıktı!

Sinpaş GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,69-0,70 fiyat aralığından 596.322 adet alış işlemi şirket hissedarlarından Avni Çelik tarafından gerçekleştirildi. Avni Çelik'in Sinpaş GYO A.Ş. sermayesindeki payları 08.06.2015 tarihi itibariyle %12,37'ye çık

Avni Çelik MÜSİAD'ın Adana Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı'na katıldı!

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Adana'da Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı düzenlendi. Sinpaş Holding Yönetin Kurulu Başkanı Avni Çelik de toplantıya katıldı..

Sinpaş 7 milyar TL ciroya ulaştı!

Yolculuğuna Başkent'ten başlayan Sinpaş, 40. yılında yeni hedeflerini ve projelerini açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve holdingin yöneticileri katıldı.

Avni Çelik: Kentsel dönüşüm sorunluluk!

Sinpaş Holding'in 40. Yılına özel 10 yeni proje başlattığını kaydeden Çelik, "Kentsel dönüşüm olmazsa olmaz. Birincisi kötü, sağlıksız konutları yenilemek için gerekli. İkincisi kent dokusunu iyileştirmek için gerekli" dedi

Sinpaş'tan son 8 yılda 6 milyar TL ciro!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Sinpaş'ın 1974 yılındaki kuruluşundan bu yana her yıl büyümeyi başardığını belirterek. 40 yıldır hiç frene basmadıklarını ve istikrarla yollarına devam ettiklerini söyledi.

KİPTAŞ We Haliç'te son dakika! Dev projede teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Ali Kurt yaptığı We Haliç projesinde etaplar halinde teslimlere başlayacaklarını söyledi.

KİPTAŞ We Haliç projesi anahtar teslim için gün sayıyor! 

KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen We Haliç projesinin inşaatı tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı paylaşımda Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hak sahipleri için kura çekilişi yapmasını ve dairelerin belirlenmesini beklediklerini belirtti.

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Sivas Perakende Sebze Hali projesi başlıyor!

Sivas'ta 15 yıl boyunca çözülemeyen ve özel mülkiyetlere ait Perakende Sebze Halinin tadilat ve çevre düzenlemesi projesine başlanıyor.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut projesi için anlaşma sağlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Mahallesi’nde yeni bir Antalya inşa edilecek. Büyükşehir’in ‘Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi’nde 207 hak sahibinin tamamıyla anlaşma sağlandı. 

Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi’nin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi’nin detayları belli oldu. İBB tarafından hayata geçirilecek proje onay aşamasında...

Kepez Toptancı Hali Projesi bölgenin çehresini değiştiriyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi’ ile Güneş Mahallesi’nin çehresi değişecek. 

We Haliç herkesi ev sahibi yapacak!

Ilgın İnşaat, We Haliç projesi ile herkesi ev sahibi yapacak. Şirket projede yeni bir kampanya başlattı...

We Haliç fiyat tablosu!

We Haliç fiyat tablosu 292 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan We Haliç projesi 11 blok olarak Ilgın İnşaat tarafından inşa ediliyor...

We Haliç tam fiyat listesi!

Ilgın İnşaat imzası taşıyan We Haliç projesi 1.057 daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. İşte We Haliç tam fiyat listesi...

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

Keten Haliç Projesi Haberi

Keten Haliç Projesi

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Konut projelerinde lider marka sloganıyla birçok önemli projeye imza atan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, inşaat sektöründe 1974'ten beri uzmanlık, güven, kalite, özgünlük, doğa ve insan sevgisi temelleri üzerinde yükselen Sinpaş’ın, kurumsal yönetişim ilkelerini hayata geçirmek ve sermayesini tabana yaymak için 2007'de kuruldu. 

Sinpaş GYO'nun aktif büyüklüğü 30 Eylül 2019 tarihi itibariyle 5 milyar TL'yi aştı. Sinpaş GYO’nun bugüne kadar yurt içinde tamamladığı pek çok proje sektör için örnek teşkil etti ve yurt dışında da ödül sahibi oldu.

İstanbul’da Aqua City, Bosphorus City, Sancaktepe Lagün, Ege Boyu, Sinpaş Country, MetroLife, Queen Bomonti, Gökorman; Ankara’daki İncek Life, İncek Blue ve...