25 / 04 / 2024

Keten İnşaat anadolu yakası projeleri

Keten İnşaat anadolu yakası projeleri

Nişantaşı, Beşiktaş, Cihangir, Etiler ve civar semtlerde gerçekleştirdiği projeler ile kentsel dönüşümün ve butik projelerin markası haline gelen Keten inşaat A.Ş.'nin patronu Ferhat Keten Anadolu yakasında projelere başlıyor.

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Elite Concept’te teslime özel kampanya!

Şua İnşaat, Anadolu yakasının kalbi Kadıköy Fikirtepe’de yer alan projesi Elite Concept’te başlattığı teslime özel kampanya ile banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor

Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay sıfır faizle konut fırsatı!

Artaş İnşaat, Anadolu Yakası'nın hızla değer kazanan bölgelerinden Ümraniye'de konumlandırdığı Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yeni bir kampanya başladı. 

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

Huzurlu İnşaat'tan yeni yatırım hamleleri!

Huzurlu İnşaat, Anadolu’da ve İstanbul’da devam eden 5 şantiyede yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Elite Concept Fikirtepe projesinde ön talep toplanıyor!

Şua İnşaat, Anadolu yakasında geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Şua İnşaat, Kentsel dönüşümün merkezi Kadıköy Fikirtepe’de Elite Concept projesini hayata geçirerek projede ön talep dönemini başlattı.

DBM İnşaat'tan İzmir Çiğli'ye ofis projesi!

İnşaat çalışmalarını Çiğli ağırlıklı olarak sürdüren DBM İnşaat, Anadolu Caddesi üzerinde, iki ofis projesi üzerinde çalışıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, projelerden birinde inşaata Nisan'da başlamayı planladıklarını belirtti.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten İnşaat anadolu yakası projeleri Haberi

Keten İnşaat anadolu yakası projeleri

Hayata geçirdiği projelerini teslim tarihinden erken bitirmeyi gelenek haline getiren Keten İnşaat A.Ş., Etiler Akasya projesini de 3 ay erken bitirdi. Bitme aşamasında olan ve yapımını hızlıca devam ettirdiği 18 konut projesi olan Keten İnşaat A.Ş. aynı zamanda İstanbul Anadolu yakasında, Suadiye ve Erenköy'de toplam 3 projeye daha start verecek. 


İnşaat sektöründe 40 yıla yaklaşan faaliyetleri ile sektörün güven duyulan markalarından biri haline gelen Keten İnşaat A.Ş., sektörde özel bir konumda. Butik ve konsept projelerle adından söz ettiren Keten İnşaat A.Ş., kentsel dönüşümde eski yapıları dönüştürürken taklitten uzak, eskinin ruhuna sadık, bulunduğu sokakla bütünleşen yapılara imza atmada oldukça başarılı. Bunun yanında yüksek prim yapan projeler geliştirme başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren Keten İnşaat A.Ş., her projesinde müşterilerine çok ciddi oranlarda...