19 / 04 / 2024

keten inşaat projeleri

keten inşaat projeleri

"Osmaniye Sarayları" ile saray ihtişamını Osmaniye'ye getiren Keten Proje, gerçekleştirdiği projelerle inşaat sektöründe kısa sürede büyük yol kat etti. İnşaat Mühendisi Hüseyin İraöz ve Mimar Buket İraöz tarafından kuruldu.

Keten İnşaat kentsel dönüşümde aktif rol alıyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat, 15 şantiyesiyle kentsel dönüşüme yöneliyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat tek çatı altında toplandı!

Keten, İstanbul'un seçkin semtlerinde 38 yıldır butik ve prestijli projeler üretiyor. Ali Keten'in kurduğu inşaat şirketi 38'inci yılında yüksek mimar Ferhat Keten'in yönetiminde inşaattan bina yönetimine,şirketler grubuna dönüştü.

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Keten İnşaat, tüm şirketlerini tek çatı altına topladı!

1977'de Nişantaşı'nda Ali Ketenin kurduğu ve Ferhat Keten'in yönetiminde olan Keten İnşaat, tüm şirketlerini "Keten Grup" çatısı altında birleştirdi.

Selahattin Keten: Parsel bazında imar yerine ada bazında imara geçilmeli!

İstanbul'da kentsel dönüşümün geç başladığını belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, şu anda Türkiye genelinde 6,5 milyon civarında depreme dayanıksız bina bulunduğunu söyledi.

Keten İnşaat sektördeki 38.yılını kutluyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Keten İnşaat, 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapıyor.

Keten İnşaat 100'ün üzerinde binayı yeniledi!

Deprem Haftası’nda kentsel dönüşüm ve sağlam binalarda oturmanın önemine işaret eden Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, “25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye’de depreme dayanıksız binaları semt ve çevrenin dokusuna uygun olarak yeniliyoruz” dedi.

Ferhat Keten: İstanbul depreme karşı 25 yılda sağlamlaştırılacak!

Depreme karşı tam anlamıyla güvenilir bir şehir haline gelebilmek için 25 yıla daha ihtiyaç olduğunu belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten 2015'te 10 yeni projenin sinyallerini verdi. İşte Ferhat Keten röportajı...

Keten İnşaat 300 milyon dolarlık 20 proje yapıyor!

Cihangir, Bomonti, Etiler, Nişantaşı, Taksim gibi İstanbul’un merkezi semtlerinde 500 konutluk 20 projeyi yürüten Keten İnşaat, bu projelerden 6’sını bu yıl içinde sahiplerine teslim edecek.

Keten İnşaat 2015'te 5 yeni projeye başlayacak!

Nişantaşı, Cihangir, Beşiktaş, Çırağan, Bomonti semtlerinde imza attığı dönüşüm projeleri ile güçlü bir marka olan Keten İnşaat A.Ş, 2015 yılı hedeflerini belirledi. Firma 5 yeni projeye hazırlanıyor...

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm ile artan talepler piyasaya yansıdı!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, 2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektörü için yoğun geçtiğini ve kendilerine getirilen projelerin hemen hemen hepsini değerlendirdiklerini belirtti...

Selahattin Keten: Özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerekiyor!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten 2015 yılının sektör acısından durgun geçeceğini söyledi. Keten "Özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerekiyor" dedi...

Keten ev sahiplerine Tema Ormanı'nda ağaç dikiyor!

2014 yılının Keten İnşaat ve sektör için yoğun ve verimli geçtiğini fakat 2015 yılının daha durgun olacağını söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten; inşaat sektörünün güçlü ve zayıf, fırsat ve tehditlerini anlatıyor…

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Bayreyn'de bazı inşaat projeleri yeniden gözden geçirilecek!

2020 yılı genel giderler bütçesi çerçevesinde salgınla mücadele kapsamında acil harcamaları karşılamak amacıyla Bahreyn'de bazı inşaat ve danışmanlık projelerinin yeniden gözden geçirilmesini onayladığı belirtildi.

keten inşaat projeleri Haberi

keten inşaat projeleri

"Osmaniye Sarayları" ile saray ihtişamını Osmaniye'ye getiren Keten Proje, gerçekleştirdiği projelerle inşaat sektöründe kısa sürede büyük yol kat etti. İnşaat Mühendisi Hüseyin İraöz ve Mimar Buket İraöz tarafından 2010 yılında, "Hayatı inşa eder" sloganıyla kurulan Keten Proje, çeşitli illerde gerçekleştirdiği projelerle inşaat sektöründe kısa sürede adını duyurdu. "Osmaniye Sarayları" ile Osmaniye'yi lüks konutla tanıştıran Keten Proje, marka konut sektöründe Türkiye'nin en iyi inşaat firmaları arasında yer alma hedefine emin adımlarla ilerliyor. Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, Keten Proje'nin, inşaat sektöründe üst yapı alanında yaptığı çalışmalarla kendini kanıtlamış bir firma olduğunu söyledi. Keten Proje'yi daha da ileriye taşımak için özveriyle çalıştıklarını belirten İraöz, "Yapmış olduğumuz çalışmalarda, işleri zamanında, kaliteli ve başarılı bir şekilde teslim ederek müşterilerimizin memnuniyetini kazanmış...