26 / 04 / 2024

Keten İnşaat yeni projeler

Keten İnşaat yeni projeler

Kanlıca'da 1905 yılındaki bir yangında yanıp kül olan, şu anda otopark olarak kullanılan tarihi yalıyı zeplin fotoğraflarından bulan Keten İnşaat yapıyı yeniden projelendirip Anıtlar Kurulu'nda tescilledi.

Keten İnşaat Fatih projesini yıl sonunda satışa çıkaracak!

Cihangir, Bomonti, Etiler, Nişantaşı, Taksim gibi İstanbul'un merkezi semtlerinde 500 konutluk 20 projeyi yürüten Keten İnşaat, bu projelerden 6'sını bu yıl içinde teslim edecek..

Keten İnşaat 300 milyon dolarlık 20 proje yapıyor!

Cihangir, Bomonti, Etiler, Nişantaşı, Taksim gibi İstanbul’un merkezi semtlerinde 500 konutluk 20 projeyi yürüten Keten İnşaat, bu projelerden 6’sını bu yıl içinde sahiplerine teslim edecek.

Keten İnşaat 2015'te 5 yeni projeye başlayacak!

Nişantaşı, Cihangir, Beşiktaş, Çırağan, Bomonti semtlerinde imza attığı dönüşüm projeleri ile güçlü bir marka olan Keten İnşaat A.Ş, 2015 yılı hedeflerini belirledi. Firma 5 yeni projeye hazırlanıyor...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okkalar İnşaat'ın İstanbul projeleri büyük ilgi gördü!

Okkalar İnşaat, yeni projelerini ‘Arma’ serisi adı altında topluyor. Şirket, üçü İstanbul’da biri Konya’da olmak üzere dört yeni proje inşa edecek.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Akkale İnşaat yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

3 yıl önce Torbalı'ya gelen ve 37 daireden oluşan 5 blokluk yeni yaşam alanına sahip olan Ravza Konakları'nı inşa eden Akkale İnşaat, geçtiğimiz aylarda yeni ofisine taşındıktan sonra yeni yatırımlar için kolları sıvadı.

Musa Çiçek İnşaat yeni ofisini açtı!

İzmir’e kazandırdığı seçkin konut projeleriyle dikkat çeken Musa Çiçek İnşaat, Gaziemir Akçay Caddesi’nde bulunan yeni merkez ofisini düzenlenen görkemli törenle hizmete açtı

Özdeker İnşaat 53. yılını 2 yeni marka proje ile taçlandırıyor!

İzmir’de birçok başarılı projelere imza atan Özdeker İnşaat, sektördeki 53. yılını iki yeni proje ile taçlandırıyor.

DKY İnşaat'tan Kadıköy'e 3 yeni proje!

55 yıldır projeleriyle İstanbul’a değer katan DKY İnşaat, yeni markası ‘DKY Cadde’ ile şehrin en prestijli caddelerine yepyeni bir soluk ve mimari getirmeye hazırlanıyor. Projelerde fiyatlar 976 bin TL’den başlıyor.

Ontan İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Ontan Bayraklı'nın satışlarına devam eden Ontan İnşaat yeni projeler için kolları sıvadı. Bayraklı ve Çınarlı'da 2 yeni proje inşa edecek olan firma yeni projelerini 2016 içerisinde satışa çıkaracak.

Keten İnşaat yeni projeler Haberi

Keten İnşaat yeni projeler

Türkiye'de riskli binaların yeniden yapılmasını sağlayan kentsel dönüşüm hız kazandıkça şekil değiştirmeye başladı. Artık binalar yıkılıp yeniden yapılması yerine sıfırdan da aslına uygun olarak hayata geçirilmeye başlanıldı. Bunlardan bir tanesini Keten İnşaat Kanlıca'da yapıyor. 


1905'TE YANMIŞTI 

Şirket, Kanlıca'daki Bahai Körfezi'nde bulunan ancak 1905 yılında büyük bir yangın geçirip tamamen kül olan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa'ya ait tarihi yalıyı yeniden inşa etti. 

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ferhat Keten, Sultan Abdülhamid'in suikasta uğrama korkusuyla saraydan çıkamadığı için yabancılara zeplinle fotoğraf çektirip İstanbul'daki değişimleri bu şekilde fot takip ettiğini belirterek, "Biz bu zeplin fotoğraflarından şu anda otopark olarak kullanılan arazi üzerinde bir yalı olduğunu gördük. Yangında yok olmuştu. 4.5 yıl projelendirdik. 


Almanya'daki Freiburg Havacılık Müzesi'nden 1910 yılında zeplin fotoğrafları bulundu. Koç ailesinin ve...