20 / 04 / 2024

keten proje osmaniye sarayları

keten proje osmaniye sarayları

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Proje Mimarı Buket İraöz, günümüzde konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini ve marka projelere yöneldiğini belirtti.

Keten Proje Osmaniye Sarayları tanıtıldı!

Saray konforu ve ihtişamını Osmaniye'ye taşıyan Keten Proje, Osmaniye Sarayları'nı, Park 328 AVM'de açtığı büyük stantla kent halkının beğenisine sundu. Konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Osmaniye'de 52 kişiye mezar olan o apartmanın raporu hayrete düşürdü! Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz!

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremde 9 katlı Yonca Sitesi B Blok Apartmanı ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda tüm gerçekler ortaya çıktı. Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz...

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ'den Osmaniye'ye 160 konutluk yeni proje müjdesi!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan Osmaniye'ye yeni proje müjdesi! 122 konut geliyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Osmaniye Bahçe Konutları projesinin tesliminde Osmaniyelilere 2. etap müjdesi verdi. İşte detaylar...

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Osmaniye Toprakkale TOKİ kura çekimi sonucu 2019!

Osmaniye Toprakkale TOKİ kura çekimi sonucu 2019 haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin sosyal konut Osmaniye 2019!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasında Osmaniye'de 3 proje inşa edilecek. Peki TOKİ Osmaniye 2019 başvuruları nereye yapılacak ve başvuru ücreti ne kadar ödenecek? TOKİ Osmaniye başvuru şartları 2019 neler? İşte TOKİ 50 bin sosyal konut Osmaniye 2019 detayları...

Keten Grup'tan 10 yeni proje geliyor!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Konut her dönem en gözde yatırım aracı!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün; ekonominin inişli-çıkışlı olduğu dönemler de dahil her dönem en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi.

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

Gayrimenkulde doğru proje yatırımı her zaman kazandırır!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi İraöz, gayrimenkulün, ekonominin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile yatırımcı açısından "güvenli liman" olma özelliğini sürdürdüğünü söyledi.

Konut projelerinde lokasyon önemli!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün, ekonominin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile yatırımcı açısından "güvenli liman" olma özelliğini sürdürdüğünü belirterek, doğru projeye yatırımın her koşulda kazandırdığını söyledi.

Keten Grup'tan, Topkim İlaç arazisine yeni proje geliyor!

İstanbul’un lüks bölgelerinde yaptığı projelerle tanınan Keten Grup, Beykoz Kanlıca’da 1905 yılındaki yangında kül olan Sipahiler Ağası Yalısı’nı yeniden ayağa kaldırıyor.

keten proje osmaniye sarayları Haberi

keten proje osmaniye sarayları

İş hayatında karşılaşılan sorunlar, çekilen sıkıntılar, yorgunluk, stres ve üstüne gün içerisinde çekilmez hale gelen trafikte yaşanan koşuşturmaca, şehirlerde yaşayan insanlara hayatı adeta zindan ediyor. Tüm bu bunaltıcı gelişmeler, insanları huzur bulabilecekleri sessiz, sakin mekan arayışlarına itiyor. Lüks ve konfor adına her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Osmaniye Sarayları, gürültüden uzakta, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmek isteyenlerin bu hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Proje, insanların ruhunu dinlendiren doğal ortamıyla, günlük yaşamın bütün stresini sitenin dışında bıraktırıyor.


HUZUR DOLU BİR YAŞAM

Göz alıcı mimarisi ve tasarımıyla filmlerde görmeye alışık olduğumuz saray yaşamını Osmaniye’de gerçeğe dönüştüren Keten Proje, inşaatı hızla devam eden Osmaniye Sarayları Projesi ile 160 şanslı aileye hayatlarının her anını özel kılacak, huzur dolu bir yaşam olanağı sağlıyor. Benzersiz sosyal donatıları...