24 / 04 / 2024

KEY de isimleri olmayanlar ne yapacak

KEY de isimleri olmayanlar ne yapacak

Konut Edindirme Yardımı yapılacak kişilerin listesi bugün 24 Şubat 2014 tarihinde 28923 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, KEY listesinde ismi olmayanlar ne yapacak? İşte yanıtı...

Ataköy-İkitelli metrosu nerelerden geçecek? Ataköy-İkitelli metro durak isimleri...

Ataköy-İkitelli Metro Hattı bugün açıldı.  İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de düzenlenen 'Ataköy-İkitelli Metro Hattı' açılış törenine katıldı. Peki Ataköy-İkitelli metro nerelerden geçecek? Durak isimleri neler? 

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdoğan tarafından kuruldu.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de en çok tercih edilen 3 ilçe!

Türkiye'de eylül ayı konut rakamları açıklandı. Verilere göre eylülde konut satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 seviyesinde düşüş yaşayarak 102 bin 656 oldu. Konut satışları gerilerken, en çok tercih edilen il ve ilçelerin isimleri belli oldu.

Profit Key Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Profit Key Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Joukhı ve Hassan Abıdı ortaklığında kuruldu.

Pro Key Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Key Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Alaa Fıslı ve Reem Fıslı ortaklığında kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanına cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı!

Yaşama değer katan nitelikte projeler inşa eden Zeray İnşaat'ın yeni projesi Esil Kartepe için gerçekleştirdiği lansmana İstanbul’dan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katılım sağladı.

Key İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Aslı Karahan, Celal Hoca Kaplan, Ferhat Akbalık ve  Yakup Kahriman tarafından kuruldu.

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bahtiyar Yılmaz tarafından kuruldu.

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile KEY Quantum International B.V. tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Modern Key Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Modern Key Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Malek Al Refai tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yabancı proje isimleri kullanılmayacak!

Statların yabancı kelimeleri isimden kaldırmasıyla birlikte Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kendi projelerinde kullandığı yabancı isimleri değiştirme konusunda harekete geçti.

KEY de isimleri olmayanlar ne yapacak Haberi

KEY de isimleri olmayanlar ne yapacak

KEY listesinde ismi olmayanlar ne yapacak?

3320 sayılı Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme Yardımı Yapılması Hakkında Kanun uyarınca hak sahibi olanlara nakit veya hisse senedi olarak ödeme yapılıyor.


Key ödemeleri hak sahipleri listesi 2014!


5939 sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair kanunda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun ve konut edindirme yardımı hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair yönetmelikte değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik ile 5664 sayılı konut edindirme yardımı hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair kanuna 662 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 73 üncü maddesi ile eklenen hükmüne göre tespit edilen hak sahiplerinin listesi bugün; 24 Şubat 2014 tarihinde 28923 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 


T.C. Kimlik No ve yabancı kimlik numarası veya vergi kimlik numarası ile yapılan sorgulama yapılabiliyor.


Sorgulama sonucunda...