24 / 04 / 2024

key parası nasıl alınır

key parası nasıl alınır

5 milyondan fazla çalışanın beklediği KEY paralarını ödeyecek olan TOKİ'nin Başkanı Bayraktar, 'Paramız hazır, listeyi bekliyoruz' dedi.

Borsada kar hesabı nasıl yapılır? Her para artışı kar mıdır?

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi yükselişini sürdürürken, yatırımcıların da ilgisi artıyor. Peki enflasyon karşısında parasını korumak isteyenler borsada ne zaman kazandım diyebilir. Her para artışının kar anlamına gelmediğini belirten sermaye yönetmeni Dilek Sönmez, borsada kar hesabının nasıl ya

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Depremzede yol desteği detayları belli oldu! Depremzede yol parası başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara yol parası desteği veriliyor. Peki, destekten kimler faydalanacak? Yol parası desteği için nasıl başvuru yapılacak? İşte detaylar...

2 bin TL yardım parası nasıl alınır? Asgari ücretliler faydalanabilir mi?

Asgari ücretle çalışan ve maddi sıkıntılar sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlar için sevindirici haber geldi. Peki 2 bin TL yardım parası nasıl alınır? Asgari ücretliler faydalanabilir mi? Şartlar nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim?

Sosyal konut projeleRinde kendisine Konut çıkmayan ama yatırdığı 500 TL başvuru parasını geri almak isteyen vatandaşlar TOKİ'de parası kalmış, yada almasını bilmeyen vatandaşlar bu haber tam olarak sizi ilgilendiriyor. Peki TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim

Bireysel Emeklilik Sistemi’nden çıkınca paramı nasıl alabilirim? İşte tüm tüyolar...

Vatandaşlar Bireysel Emeklilik Sistemi’nden çıkınca parasını nasıl alabileceğini sorguluyor. İşte detaylar...

Rapor parasını hesabıma nasıl aktarabilirim? Yatmayan rapor parası nasıl alınır?

Rapor parası alacak olan ya da nasıl alacağını araştıran kişiler, bu konuda pek çok soru sormaktadır. İşte rapor parasına dair merak edilenler!

Ziraat Bankası TOKİ iade parası nasıl alınır? TOKİ iade paraları hangi bankaya yatıyor?

TOKİ başvuru parası iadeleri merakla araştırılıyor. Kurada isimleri çıkmayan vatandaşlar, iade paralarını ne zaman alacaklarını araştırıyor. İşte TOKİ başvuru parası iadesine dair detaylar!

Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır?

Aralık ayı doğalgaz destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır? 

Destek paraları yatmaya başladı! Aile destek parası yattığını nasıl öğrenebilirim?

Aile destek parasının yatıp yatmadığı vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte onlardan biri “Aile destek parası yattığını nasıl öğrenebilirim?” sorusunun yanıtı!

Aile destek parasının yattığını nasıl öğrenebilirim?

Aile destek paralarının yatıp yatmadığı pek çok vatandaş tarafından araştırılmaktadır. Peki “Aile destek parasının yattığını nasıl öğrenebilirim?” İşte detaylar!

Aile destek paketini kimler alabilir? Aile destek yardımı başvurusu nasıl yapılır? Aile destek parası ne kadar yatacak?

Aile Destek Paketinin hesaplara yatırılacağı tarih ve şartlarının detayları merak ediliyor. Peki, Aile destek paketini kimler alabilir? Aile destek yardımı başvurusu nasıl yapılır? Aile destek parası ne kadar yatacak? İşte detaylar...

key parası nasıl alınır Haberi

key parası nasıl alınır

Konut edindirme Yardımı (KEY) ödemelerinde hak sahiplerinin isimlerinin hazırlanması için belirlenen sürenin bitmesine 9 gün kaldı. Listenin, kurumlar (SSK; Bağ-Kur, Emekli Sandığı) tarafından 30 Kasım'a kadar hazırlanarak tasfiye halindeki Emlak Bankası'na ulaştırılması gerekiyor. İsim listeleri hazırlanırken, paraları ödeyecek olan TOKİ'nin Başkanı Erdoğan Bayraktar ile Kayseri'de konuşma fırsatı bulduk. KEY ödemelerini yapacak paraları olduğunu belirten Bayraktar, "Yeter ki listeler hazırlansın. Biz paraları hemen öderiz. Bunun için kaynağımız var. Olmasa bile bütçeden bu parayı alma yetkimiz var. Ama hak sahiplerinin tespiti bitmedi. Kimin ne kadar çalıştığı belli değil. Bunun ayrımı yapılmalı" dedi. Bayraktar, listelerin hazırlanmasının yavaş ilerlediği yolundaki şikayetleri aktardığımızda, şu açıklamayı yaptı:

'Eleman alımı yapsınlar'