26 / 04 / 2024

key yardımı 2016

key yardımı 2016

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer KEY ödemelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Konut hesabı devlet yardımı 2018!

2016 yılında yürürlüğe giren konut hesabı devlet yardımında yapılan yardım artırılıyor. Peki, konut hesabı devlet yardımı 2018 ne kadar olacak?

2016'da 22 bin ev barınma yardımı aldı!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu kaynakları ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, yoksul vatandaşlara 25 bin liraya kadar ev yapımına ve ev satın alımına yönelik barınma yardımında bulundu.

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Karar!

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Karar, 26 Kasım 2016 tarihinde 29900 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kararın tam metni..

Kentsel dönüşümde gecekondu sahiplerine yardım!

8 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete'de Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılmasına Dair Karar yayımlandı. Buna göre, gecekondu sahiplerine yardım yapılacak..

Kentsel dönüşümde hak sahibi olmayanlara yardım yapılmasına dair karar!

Kentsel dönüşümde hak sahibi olmayanlara yardım yapılmasına dair karar 8 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, riskli yapılarda hak sahibi olmayanlara yardım yapılacak ve enkaz bedeli ödenecek..

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında anlaşma yolu ile riskli binası yıkılan hak sahipleri talep etmeleri halinde kira yardımı alabiliyor. Peki, 2016 yılında kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

İlk ev alacaklara devlet yardımı yürürlüğe girdi mi?

Ev alacaklara devlet yardımı esaslarını içeren Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelik, 26 Şubat 2016 tarihinde 29636 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, ilk ev alacaklara devlet yardımı yürürlüğe girdi mi?

Kentsel dönüşümde 2016 yılı kira yardım bedeli!

Kentsel dönüşümde ikamet edilen riskli binasını anlaşma yolu ile yıktıran hak sahiplerine başvurmaları halinde kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşümde 2016 yılı kira yardım bedeli ne kadar oldu? İşte kira yardımları..

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016!

Kira Yardımı Uygulamaları Klavuzunda kentsel dönüşüm kira yardımı şartlarına yer veriliyor. 2015 yılından itibaren kira yardımı için yapılan başvurularda ikamet koşulu aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016..

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2016!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, Bakanlık tarafından riskli binası yıkılan kimselere sunulan yardımlar arasında yer alıyor. Peki, 2016 yılında kira yardımları ne kadar oldu? Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 bedelleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı olarak ne kadar ödenecek? İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar oldu?

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

Kentsel dönüşümde, riskli binası yıkılan kimseler, Bakanlık tarafından sunulan kira yardımlarından faydalanabiliyor. Peki, 2016 yılında kira yardımları ne kadar oldu? İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

2016'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar yapılacak?

2016 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ücretleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, 2016'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar yapılacak? İşte il il kira yardımı bedelleri..

key yardımı 2016 Haberi

key yardımı 2016


Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer KEY ödemelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer'in soruları


1. 662 sayılı Bakanlar kurulu kararı gereği KEY hak sahipleri tespit işlemleri sonucunda hak sahiplerinden ödemesini almayan var mıdır? Tutarı nedir? Ödemesini almayanların gerekçesi, itiraz ya da bu bağlamda bilgilerinin olmamasından mı kaynaklanmaktadır?


KEY nedir?

KEY; konut edindirme yardımı oluyor.  3320 sayılı kanun gereğince, a) Aylıklarını 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’na göre almakta bulunan Devlet Memurları ile diğer kamu görevlilerine kanunla veya kanunların verdiği yetkiye dayanılarak kurulan kuruluşlarda çalışanlara ve T.C. Emekli Sandığından Emekli adi malüllük ve vazife malüllüğü...