26 / 04 / 2024

KHK ile ihraç edilen ev satabilir mi

KHK ile ihraç edilen ev satabilir mi

Bayraklı'da Kanun Hükmünde Kararname ile görevinden ihraç edilen bir kişi evini satmak için tapuya gitti. Tapuda ise "Tapunuzda risk bulunuyor" denildi.

Çelik sektöründe katma değeri yüksek ürünler ihraç edilecek!

Çelik sektörünü buluşturan en büyük organizasyonlardan biri olan SteelOrbis 2023 Güz Konferansı ve 89’ncu IREPAS toplantısı, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) iş birliği ile İstanbul'da düzenlendi. ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, çelikte katma değeri yüksek ürünlerin ihraç edileceğini söyledi.

Olası Marmara depreminin en riskli bölgesi: Tamamen taşınacaktı fakat...

Bursa'nın Gemlik ilçesi deprem riskinin azaltılması için 2017'de yayınlanan KHK ile taşınacaktı fakat bu durum gerçekleşmedi. Naci Görür'ün "Gemlik'i de etkileyecek 7.6’lık deprem bekleniyor" sözleri gözleri yeniden bu ilçeye çevirdi. İşte detaylar...

Bitlis Adilcevaz Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'nde işçiler maaş şoku yaşadı. KHK ile kadroya geçen 85 işçi, aylardır maaş alamıyor. Başkan Necati Gürsoy ise, "Pandemi nedeniyle su faturası olsun emlak vergisi olsun, toplayamadık." dedi.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

26 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı'nda; 12 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesine karar verildi.

Albaraka Türk 2020'de 13 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Albaraka Türk, 63 adet kira sertifikası ihracı ve yaklaşık 13 milyar TL ihraç hacmi ile 2020 yılında da katılım bankacılığı sektöründe en fazla kira sertifikası ihraç eden banka oldu. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama kira sertifikası ihraç edecek!

Emlak Katılım Varlık Kiralama A.Ş 15 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak kira sertifikaları ihraç edecek.

Nurol Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Nurol Varlık Kiralama'nın 3 Aralık 2020 tarihli kararı ile onaylanan Nurol Varlık Yönetimi A.Ş. 100 milyon TL kira sertifikası tertip ihraç belgesi yayınlandı

FT: Eurobond ihraç eden İmamoğlu'nun yatırım finansmanı için umudu küresel piyasalar!

Londra merkezli ekonomi gazetesi Financial Times (FT), ilk kez eurobond ihraç eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. FT, yabancı yatırımcıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'u gelirden yoksun bırakabileceği şüphesini aktardı.

Şeker Finansal Kiralama 50 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!  

Şeker Finansal Kiralama tarafından 50 milyon TL ile sınırlı olarak, tertipler halinde, Türk Lirası cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerde gerçekleştirilecek kira sertifikası ihraçları SPK taarfından onaylandı...

Bereket Varlık Kiralama 15 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama 15 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, tertipler halinde yatırımcılara satılmak veya satış şekillerinin birlikte kullanılması yöntemiyle yurtiçinde kira sertifikası ihraç edilmesine karar verdi.

Bereket Varlık Kiralama'nın tertip ihraç belgesi başvurusu iptal edildi!

Bereket Varlık Kiralama'nın SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı müracatı yapıldığı duyurulan nitelikli yatırımcılara yönelik kira sertifikası ihracı şirket yönetiminin kararı ile ileride tekrar değerlendirilmek üzere iptal edildi.

QNB Finans Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL'lik kira sertifikasının ihraç belgesi!

QNB Finans Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere kira sertifikaları ihraç edilmesi ve gerekli izinlerin alınması amacıyla SPK'ya yapılan başvurusu onaylandı. Şirketin ihraç belgesi ve ihraç hukuki durum değerlendirme raporu yayınlandı.

QNB Finans Varlık Kiralama'nın ihraç belgesine SPK'dan onay!

QNB Finans Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesi ve gerekli izinlerin alınması amacıyla SPK'ya yapılan başvurusu onaylandı.

KHK ile ihraç edilen ev satabilir mi Haberi

KHK ile ihraç edilen ev satabilir mi

İzmir’de KHK ile ihraç edilen F.K. eşinin üzerine kayıtlı daireyi satamadı. Bayraklı tapuya giden F.K.’ye, ‘Tapuda risk kararı var’ cevabı verildi. GazeteDuvar'dan Hacı Bişkin'in haberine göre; bu durumda F.K.’nin evini satın almak isteyen alıcı da kararından vazgeçti. F.K. yaşadıklarına tepki gösterip “Ülkede hukuk olmadığı için bunları yaşıyoruz” diye konuştu.

İPOTEK KALDIRILDI SORUN BİTMEDİ

F.K. ve eşi H.K. 2013'te Bank Asya’dan kredi çekip İzmir’de daire satın aldı. F.K. ve H.K. çifti henüz banka kredisini bitirmeden 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında haklarında soruşturma açıldı. H.K. çalıştığı işinden KHK ile ihraç edildi ve cezaevine gönderildi. F.K. ise eşinin tutuklanması sonrasında iki çocuğuna tek başına baktı. Ardından 2013 yılında aldıkları daireyi satıp eşinin tutuklu olduğu bölgede yaşamak istedi. İzmir’deki Ziraat Bankası Çarşı Şubesi, Bank Asya olduğu için ipoteği kaldırıp alıcıya kredi vermeyi...