25 / 04 / 2024

kibar feyzo konğaı müze mi oluyor

kibar feyzo konğaı müze mi oluyor

Kibar Feyzo gibi Yeşilçam'ın birçok filmine sahipliği yapan Hatay'daki tarihi konak için karar verildi. Konak restore edilerek sinema müzesine çevrilecek. 

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Yeşilçam'ın ünlü konağı müze oluyor!

Kibar Feyzo gibi Yeşilçam'ın birçok filmine sahipliği yapan Hatay'daki tarihi konak için karar verildi. Konak restore edilerek sinema müzesine çevrilecek. 

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yener Göksu ve Ömer Konça ortaklığında kuruldu. 

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

RE/MAX İKON Ataşehir'de Canan Business ofisini açtı!

RE/MAX İKON tarafından CANAN YAPI’nın iş merkezi konseptli yeni projesi CANAN BUSINESS'ın 2.El Yetkili Satış ve Kiralama Ofisi açıldı.

Kibar Holding'in yeni ambalaj fabrikası Nisan'da açılıyor!

Kibar Holding, karlı büyüdüğü bu dönemlerde yeni yatırım ve satın almalar peşinde koşuyor. Kibar Holding, Endüstri 4.0'a uygun yeni ambalaj fabrikasını Nisan ayında açıyor.

Kibar Holding inşaat yatırımlarını erteledi!

Kibar Holding Başkanı Ali Kibar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı açıklamalarda bulundu. Kibar, ''Otel yatırımlarımızı biraz geciktirdik'' dedi.

Kibar Holding'den Küçükbakkalköy'e rezidans ve otel!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, gayrimenkul sektöründeki yatırımları Capital dergisine anlattı. Kibar, Küçükbakkalköy'deki arazisine otel, iş merkezi ve rezidans yapacağını açıkladı.

Kibar Holding, Türkiye'de 800 milyon dolarlık fabrika açacak!

Kibar Holding, özel alaşımlı malzemeler üretmek için 800 milyon dolarlık yatırım yapacak. Şirket, uçak ve tankların gövdelerinde kullanılan malzeme üretimi için teşvik belgesinin onayını bekliyor.

RE MAX Kartal’da satış ve kiralama ofisi açtı!

RE / MAX İKON uzmanlık bölgesi olan Maltepe – Kartal ’da yeni bir satış ve kiralama ofisi daha açtı.

Türkiye'nin ilk Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), Türkiye'nin ilk Sosyal Yaşam Evi'ni açtı. Koza Sokak'ta gerçekleşen açılışa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile çok sayıda kon

KON-TEK güneş enerjisine yatırım yapacak!

KON-TEK AŞ, 20. onur yılını Hilton Oteli'nde kutladı. Güneş tarlaları projesine 2015 yılında 25 milyon Euro yatırım yapan KON-TEK, 2020 yılına kadar bu rakamı 100 milyon Euro'ya çıkarmayı hedefledi.

kibar feyzo konğaı müze mi oluyor Haberi

kibar feyzo konğaı müze mi oluyor

Kibar Feyzo, Sultan Gelin, Adak, Ezo Gelin, Kaçak, Asi, Kasaba gibi Yeşilçam'ın önemli filmelerine ev sahipliği yapan Hatay'daki konak için karar verildi. Milliyet'te yer alan habere göre; Reyhanlı ilçesine bağlı Kavalcık (Harran) Mahallesi'nde bulunan konak restore edilerek sinema müzesine dönüştürülecek. 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI  

Birçok diziye de ev sahipliği yapan yeni adıyla Kavalcık eski ismiyle Harran Mahallesi'ndeki Fatih Aliye Müderris Konağı'nın restore edilmesi için çalışan Hatay Valiliği proje çalışmasını tamamladı. 

Yetmişli yıllarda çekilen 'Ezo Gelin' ve 'Adak' filmleriyle üne kavuşan başrolünü Kemal Sunal'ın oynadığı, Şener Şen, İlyas Salman, Müjde Ar ve Adile Naşit gibi oyuncuların bulunduğu 'Kibar Feyzo' filminde kurgusal karakter Maho Ağa'nın evi olarak tanınan Fatih Aliye Müderris Konağı'nın sinema müzesine çevrilerek turizme kazandırılması hedefleniyor.

"KADERİNE TERK EDEMEZDİK"  

Konak hakkında açıklama yapan Hatay Valisi Rahmi...